Σαντορίνη - Αν. Γάκης: "Ο κεντρώος χώρος που λησμόνησε"

Αντώνης Γάκης

Ο κεντρώος χώρος που λησμόνησε αλλά δεν θα ξανάξεχάσει πια τι σημαίνει Δεξιά,

Αρθρο του Αντώνη Γάκη.

Η εικόνα εν Ελλάδι και ενώ το ημερολόγιο δείχνει την άφιξη του Δεκαπεντάγουστου, όλοι θα περίμεναν τα πολιτικά νέα να έρθουν μετά την ραστώνη των διακοπών του νεοέλληνα. Όμως η κυβέρνηση Μητσοτάκη φροντίζει να μην χανει ευκαιρία να μας εκπλήσσει δυσάρεστα.

Αν δεν έφτανε ο μεγαλύτερος πληθωρισμός της τελευταίας 30 ετίας που σκαρφάλωσε στο 12 τοις εκατό , οι αποτυχημένες προσπάθειες να μοιράσει ψίχουλα επιδομάτων ενέργειας ενώ οι κολλητοί και ευνοούμενοι ολιγάρχες μας κατακλέβουν με την κυβερνητική του σφραγίδα , το αίσθημα ανασφάλειας αντιμετωπίσης των φυσικών καταστροφών και της καθημερινής αυξανόμενης βίας τότε το σκάνδαλο με τις υποκλοπές είναι η σταγόνα που θα ξεχειλίσει το ποτήρι .

Πλέον και αναπόφευκτα κάθε δημοκράτης Πολιτης του μεσαίου χώρου που έδωσε την ευκαιρία στην άκρο φιλελεύθερη Δεξιά να κυβερνήσει συμμετέχοντας σε ένα αντί Συριζα μέτωπο σήμερα δεν έχει άλλο δρόμο από την συνεργασία , την δημιουργία μιας μεγάλης προοδευτικής πλειοψηφίας.

Η απλή αναλογική θα είναι η δημοκρατική απάντηση στις παρακρατικές μεθόδους τηλεφωνικών παρακολουθήσεων της οικογένειας Μητσοτάκη που είναι παράδοση της να χρησιμοποιεί κάθε άνομο μέσο για να επικρατήσει .

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ με τον Αλέξη Τσίπρα , μαζί με τις παραδοσιακές δημοκρατικές δυνάμεις του τόπου μας θα ξαναφέρουν πίσω τον ήλιο της Δημοκρατίας και της λαϊκής κυριαρχίας .

Η ώρα των εκλογών , η ώρα του λαού έφτασε.

Πάμε Μαζί για την Αλλαγή και στις Κυκλάδες !

 

Αντώνης Γάκης μέλος της Κεντρικής Επιτροπής και υποψήφιος στις Κυκλάδες με τον ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ στις εκλογές του 2019  

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News