Σαντορίνη - Γρ. Μαντούσης : Προσοχή στις μετακινήσεις (video)

Σαντορίνη

Και η Σαντορίνη στην αγκαλιά της "Ελπίδας". Χιόνι στον Προφήτη Ηλία από χθες το απόγευμα, όμορφες εικόνες για όσους δεν έχουν ανάλογη εμπειρία, όμως το πρωί της Δευτέρας (24/01) βρήκε τους δρόμους σε επίκινδυνη κατάσταση λόγω παγετού, Η Δημοτική Αρχή σε συνεργασία με την Δημοτική Αστυνομία, την Αστυνομία αλλά και τα μέλη της Πολιτικής Προστασίας σε ετοιμότητα και ενημέρωναν από νωρίς για την επικινδυνότητα του δρόμου.. 

Εεε και η συνάδελφος (στο RADIO FM1 -101) στη Σαντορίνη, Μαντώ Στουρνάρα μίλησε με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Γρηγόρη Μαντούση, ο οποίος αναφέρθηκε στα προβλήματα που υπάρχουν αλλά και στην ανάγκη οι κάτοικοι να προσέχουν και κυρίως να μείνουν σπίτι.. Μετακινήσεις οι λιγότερες δυνατές... 

 

Και ο Δήμος ενημερώνει 

Η συνεχιζόμενη ένταση των ακραίων καιρικών φαινομένων και η δυσκολία στην μετακίνηση, δημιουργεί προβλήματα εκτός των άλλων και στην ομαλή λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου.

Ως εκ τούτου οι δημότες που επιθυμούν να επικοινωνήσουν με τις υπηρεσίες του Δήμου, μπορούν να τηλεφωνούν στα παρακάτω τηλέφωνα.

Τηλέφωνα επικοινωνίας :

  1. Με τα συνεργεία του Δήμου, 22860 22609
  2. Με το Γραφείο Δημάρχου, 2286360183

Τα συνεργεία του Δήμου Θήρας από τις πρώτες πρωινές ώρες ρίχνουν αλάτι στα σημεία του οδικού δικτύου που παρουσιάζουν πρόβλημα πάγου και όλες οι υπηρεσίες του Δήμου βρίσκονται σε συνεχή επαγρύπνηση, καταβάλλοντας προσπάθειες για την άρση των προβλημάτων στο κεντρικό οδικό δίκτυο του νησιού.

– Για μια ακόμα φορά επαναλαμβάνουμε την παράκληση προς όλους τους πολίτες να αποφεύγουν τις μη απαραίτητες μετακινήσεις.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News