Σύρος: Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων και Δημάρχου Σύρου - Ερμούπολης

Με τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Σύρου-Ερμούπολης κ. Νίκο Λειβαδάρα και τον νέο Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Μηνά Αληφραγκή συναντήθηκε σήμερα το μεσημέρι στο γραφείο του ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γιώργος Λεονταρίτης.

Κατά την διάρκεια της πρώτης επίσημης συνάντησης που πραγματοποιήθηκε σε εγκάρδιο κλίμα, δόθηκε η ευκαιρία στους τρεις αιρετούς να συζητήσουν εφ’ όλης της ύλης για τα έργα υποδομών που βρίσκονται στο στάδιο της ολοκλήρωσης ή πρόκειται να υλοποιηθούν στη Σύρο το επόμενο χρονικό διάστημα, με τον κ. Λεονταρίτη να επαναλαμβάνει ότι η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου θα συνδράμει τη νέα διοίκηση του Δήμου με κάθε πρόσφορο μέσο, ώστε να κάνει πράξη τους στόχους που έχει θέσει.

Από την πλευρά του, ο κ. Λειβαδάρας ευχαρίστησε την Περιφερειακή Αρχή και τον Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων ειδικότερα, για το συνεχές και έντονο ενδιαφέρον και την αγαστή συνεργασία, που αποτελούν κινητήρια δύναμη για την περαιτέρω ανάπτυξη της Σύρου σε όλα τα επίπεδα.

Μετά το τέλος της συνάντησης, ο κ. Λεονταρίτης δήλωσε: «Η συνεργασία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης πρέπει να θεωρείται δεδομένη. Η περιφερειακή αρχή θα συνεχίσει να στέκεται στο πλευρό του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης, προσφέροντας την αρωγή της για την επίλυση και διευθέτηση μικρών και μεγάλων ζητημάτων που άπτονται της βελτίωσης της ποιότητας ζωής και της καθημερινότητας των κατοίκων του νησιού.

Χαίρομαι ιδιαιτέρως που η νέα δημοτική αρχή ξεκινάει να ασκεί τα καθήκοντά της, συναισθανόμενη την ευθύνη που συνεπάγεται η άσκηση διοίκησης στον Δήμο Σύρου-Ερμούπολης. Τα μικρά και μεγάλα θέματα του νησιού θα επανεξεταστούν από μηδενική βάση, προκειμένου να υπάρξει κοινή στρατηγική στην επίλυση τους. Όλοι μαζί, Περιφέρεια, Δήμος, φορείς, εργαζόμενοι με μεθοδικότητα και σύμπνοια, μπορούμε να επαναφέρουμε την Σύρο σε τροχιά ανάπτυξης».

Δελτίο Τύπου 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News