Σύρος: Θεσπίστηκε η ημέρα του Δημότη

Ο Δήμος Σύρου – Ερμούπολης προχωρεί σε μία ακόμη κίνηση που δείχνει ότι θέλει να είναι σε άμεση σχέση με τον Δημότη και να μην υπάρχουν εμπόδια σε θέματα επικοινωνίας… Μπορεί οι πόρτες Δημάρχου και Αντιδημάρχων να είναι ανοιχτές, όμως η καθιέρωση της ημέρας του …Δημότη κάθε Τετάρτη δείχνει το δρόμο. Και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα αντιδράσουν οι πολίτες της Σύρου στην κίνηση αυτή. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Δήμου αναφέρει: 
«Η αμεσότητα στην επικοινωνία με τον πολίτη αποτελεί προτεραιότητα για τον Δήμο μας, δεδομένου ότι η καθημερινότητα και τα προβλήματα της γειτονιάς είναι εξίσου σημαντικά όσο και τα έργα πνοής, τα οποία ξεκίνησαν να υλοποιούνται ή πρόκειται να υλοποιηθούν το επόμενο διάστημα σε πολλές περιοχές του νησιού μας.

Για τον λόγο αυτόν και προκειμένου να αποφεύγεται τυχόν ταλαιπωρία των δημοτών, όσοι επιθυμούν, μπορούν να συναντούν τον Δήμαρχο ή/και τους συνεργάτες του Γραφείου του, την ημέρα Τετάρτη, η οποία και καθιερώνεται ως ημέρα των δημοτών. 

Για τον προγραμματισμό των συναντήσεων κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να επικοινωνεί με το Ιδιαίτερο Γραφείο Δημάρχου στα τηλέφωνα: 22813 - 61010, 22813 - 61070, 22813 – 61002».