Σύρος: Τι συζήτησαν Λεονταρίτης και π. Πέτρος, Καθολικός Επίσκοπος

“ Ξεκινάμε τη μεγάλη προσπάθεια και δύσκολη προσπάθεια, για την δημιουργία του Πολυχώρου.  Με σχέδιο και πολύ δουλειά , θα τα καταφέρουμε. Γνωρίζουμε ότι  η "διαδρομή" δεν θα είναι στρωμένη με ροδοπέταλα. Θα υπάρξουν δυσκολίες. Έχουμε όμως αποδείξει, πως είμαστε για τα δύσκολα. Άλλωστε σ' αυτή την προσπάθεια είμαι βεβαίως ότι θα είμαστε ΟΛΟΙ μαζί. Ξεκινάμε...»

Αυτή είναι η αναφορά του Γιώργου Λεονταρίτη, χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων μετά τη συνάντηση που είχε σήμερα με τον Σεβασμιότατο Καθολικό Επίσκοπο Σύρου κ Πέτρο Στεφάνου για το θέμα που καταλάβατε και δεν είναι άλλο από το νέο project της Περιφέρειας…. Τη δημιουργία Πολυχώρου για αθλητισμό και πολιτισμό που θα γίνει σε ακίνητο της Καθολικής Εκκλησίας..

Ας δούμε τι αναφέρει το σχετικό δελτίο ενημέρωσης από τον Αντιπεριφεριάρχη κο Λεονταρίτη…

«Το Σεβασμιότατο Καθολικό Επίσκοπο Σύρου π. Πέτρο Στεφάνου επισκέφθηκε σήμερα ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γιώργος Λεονταρίτης. Στη συνάντηση παρών ήταν και ο Εφημέριος του Καθεδρικού Ιερού Καθολικού Ναού Αγίου Γεωργίου π. Ιωσήφ.

Σκοπός της επίσκεψης του κ. Λεονταρίτη ήταν να παραδώσει στο Σεβασμιότατο την Απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, σε συνέχεια της συνεδρίασης που πραγματοποιήθηκε στις 30/11/2020, με την οποία εγκρίθηκε η αγορά οικοπέδου συνολικής έκτασης 19 στρεμμάτων που βρίσκεται στην περιοχή Λιβάδια στο Μάννα, ιδιοκτησίας του Καθεδρικού Ιερού Καθολικού Ναού Αγίου Γεωργίου. Στα πλαίσια της συνάντησης συναποφασίστηκε η άμεση έναρξη των νομικών διαδικασιών για την ολοκλήρωση της μεταβίβασης του ακινήτου όπου πρόκειται να κατασκευαστεί από την Περιφέρεια ο Πολυχώρος της Σύρου (Συνεδριακό και Αθλητικό Κέντρο).

Ο κ. Λεονταρίτης ευχαρίστησε τον Σεβασμιότατο π. Στεφάνου και τον Εφημέριο π. Ιωσήφ για τη συμβολή τους στην επίτευξη αυτού του μεγάλου στόχου.

Από την πλευρά του, ο Σεβασμιότατος ευχήθηκε να ευοδωθούν οι προσπάθειες της Περιφερειακής Αρχής και το έργο να ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατόν».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News