Συζήτηση για το ασφαλιστικό

Με κεντρικό σύνθημα «Μας αφορά όλους» απόψε (18/03. 20:00) η ΚΟΒ Κωμιακής του ΚΚΕ καλεί σε ανοιχτή συγκέντρωση και συζήτηση για «το αντιασφαλιστικό έκτρωμα της κυβέρνησης» και τις θέσεις του ΚΚΕ για το Ασφαλιστικό με σημείο συνάντησης το καφέ «η Πλάτσα του Λιαγούρη» στην Κωμιακή. Και όπως είναι λογικό η πρόσκληση καλεί όλους του κατοίκους όχι μόνο του χωριού αλλά και των γειτονικών ανεξαρτήτως ηλικίας ή επαγγέλματος από τη στιγμή που το Ασφαλιστικό αφορά όλους. Εξού άλλωστε και το βασικό σλόγκαν..

Διαβάστε την ανακοίνωση – πρόσκληση 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΛΕΣΜΑ

Σε ανοιχτή συγκέντρωση και συζήτηση για το αντιασφαλιστικό έκτρωμα της κυβέρνησης και τις θέσεις του ΚΚΕ για το Ασφαλιστικό καλεί η ΚΟΒ Κωμιακής του ΚΚΕ την Παρασκευή 18 Μάρτη 2016 στο καφέ «η Πλάτσα του Λιαγούρη» στην Κωμιακή στις 20.00 μμ.

Απευθυνόμενοι  στους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους, τους ανέργους, τους επαγγελματίες, τους αγρότες, τους νέους και τις νέες και τις γυναίκες του χωριού, τους καλούμε σε ανυποχώρητο αγώνα, ώστε να μην επιτρέψουμε να περάσει το σχέδιο της κυβέρνησης και του κεφαλαίου για την Κοινωνική Ασφάλιση.

Οι διαπραγματεύσεις με το κουαρτέτο, που βρίσκονται σε εξέλιξη, θα οδηγήσουν σε όλους τους τομείς και στο κοινωνικοασφαλιστικό σύστημα σε ακόμα χειρότερα μέτρα. 

Ο λαός, πρέπει να βρίσκεται σε συνεχή ετοιμότητα και κινητοποίηση για να μην έρθει τελικά αυτό το νομοσχέδιο στη Βουλή και εάν έρθει να καταψηφιστεί.

Πρόκειται πραγματικά για ταφόπλακα του ασφαλιστικού συστήματος, για ένα νόμο-λαιμητόμο και θίγει όλους τους εργαζόμενους: Τους μισθωτούς του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, τους δημοσιογράφους, επιστήμονες, αυτοαπασχολούμενους, επαγγελματίες, φτωχούς αγρότες, νέους και νέες. 

Μας αφορά όλους. Η μόνη λύση βρίσκεται στη λαϊκή κινητοποίηση και συμμετοχή στις αγωνιστικές κινητοποιήσεις, στις απεργίες που εξαγγέλλουν τα συνδικάτα, τα σωματεία, οι σύλλογοι αυτό το διάστημα, με πρώτο σταθμό τη 48ωρη Πανεργατική – Πανελλαδική απεργία όταν τολμήσει να το φέρει στη Βουλή».

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News