Τήνος - Γ. Σιώτος: "Οχι στις ανεύθυνες συμπεριφορές"

".... Ανεύθυνες συμπεριφορές μπορεί όχι μόνο να αντιστρέψουν την κατάσταση αλλά να δημιουργήσουν μια διαφορετική εικόνα και σημαντικούς κινδύνους για όλους. Αυτές οι συμπεριφορές όχι μόνο πρέπει να απομονωθούν, αλλά και να μην επαναληφθούν. Προσωπικά δεν θα επιτρέψω σε κανένα να παίξει με την υγεία των συμπολιτών μου και να αμαυρώσει αυτή την καλή εικόνα που έχουμε και καταφέραμε όλοι μαζί με πολύ προσπάθεια..."

Γιάννης Σιώτος μαινόμενος... Ο Δήμαρχος Τήνου, Γιάννης Σιώτος, μπορεί να είναι καλός και άγιος αλλά έχει και την άσχημη πλευρά. Οταν νιώθει ότι υπάρχουν συμπολίτες του οι οποίοι δεν σέβονται την συλλογική προσπάθεια για ένα λεπτό ή μία ώρας "διασκέδασης" ή ανεξέλεγκτης συμπεριφοράς...

Αιτία για την .. αντίδρασή του; Η χθεσινή είδηση από τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha ότι δύο club της Τήνου τιμωρήθηκαν από την ΔΙΜΕΑ για υπέρβαση ωραρίου και υπεράριθμών, δηλαδή είχαν προχωρήσει σε παραβίαση των ώρων λειτουργίας τους...  

Και σήμερα, είχαμε την αντίδραση μέσα από την προσωπική σελίδα στα social media του δημάρχου Τήνου Γιάννη Σιώτου.. Δείτε την ανάρτησή του

" Από την αρχή της πανδημίας είχαμε τονίσει τη σημασία της ατομικής ευθύνης στην υλοποίηση των μέτρων τόσο για την προστασία της δημόσιας υγείας, όσο και για τη δημόσια εικόνα του νησιού που είναι και σημαντικός τουριστικός προορισμός.

Η αλήθεια είναι ότι παρά τα προβλήματα, αλλά και τις δυσκολίες μέχρι σήμερα η υπεύθυνη στάση της πλειοψηφίας περιόρισε την εξάπλωση των κρουσμάτων και έφερε το νησί να βρίσκεται στην θέση 1 την ώρα που άλλες περιοχές της χώρας δοκιμάζονται σκληρά.

Αυτή η εικόνα όμως δεν είναι στατική. Ανεύθυνες συμπεριφορές μπορεί όχι μόνο να αντιστρέψουν την κατάσταση αλλά να δημιουργήσουν μια διαφορετική εικόνα και σημαντικούς κινδύνους για όλους. Αυτές οι συμπεριφορές όχι μόνο πρέπει να απομονωθούν, αλλά και να μην επαναληφθούν.

Προσωπικά δεν θα επιτρέψω σε κανένα να παίξει με την υγεία των συμπολιτών μου και να αμαυρώσει αυτή την καλή εικόνα που έχουμε και καταφέραμε όλοι μαζί με πολύ προσπάθεια.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News