Τήνος - Γ. Σιώτος: " Πραγματικό μέτρο σεβασμού είναι οι πράξεις μας"

Γιάννης Σιώτος

".... Πραγματικό μέτρο, όμως, αυτού του σεβασμού είναι οι ΠΡΑΞΕΙΣ μας και μάλιστα οι διαχρονικές. Η τοπική μας κοινωνία γνωρίζει να τιμά και να σέβεται την ευαισθησία και την κοινωνική προσφορά του καθενός και ακόμα περισσότερο, αυτή που δεν προβάλεται....".

Και ο Γιάννης Σιώτος - δήμαρχος Τήνου - πήρε θέση στο θέμα που έχει προκύψει με τις δηλώσεις του Προέδρου του Λιμενικού Ταμείου Τήνου - Ανδρου. Γιώργου Σανταμούρη και δίνει το τόνο της πολιτικής αλλά και της γενικότερης στάσης που κρατάει τόσο ο ίδιος όσο και οι κάτοικοι της Τήνου απέναντι σε ένα τόσο ευαίσθητο θέμα, όπως αυτό των συναθρώπων μας ... 

Αναλυτικά, η δήλωσή του μέσω των social media 

"Επειδή, πέρα και πάνω από όλα είμαστε άνθρωποι υπάρχουν πράγματα, που είναι ΙΕΡΑ και καθορίζουν το μέτρο του πολιτισμού μας. Και η στήριξη, η αγάπη, αλλά και η βοήθεια σε αυτούς που αντιμετωπίζουν δυσκολίες είτε είναι ένας γέροντας, είτε είναι ένα ΑΜΕΑ, είτε ένας άνθρωπος που αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας, αυτονόητη υποχρέωση όλων μας.

Πραγματικό μέτρο, όμως, αυτού του σεβασμού είναι οι ΠΡΑΞΕΙΣ μας και μάλιστα οι διαχρονικές.

Η τοπική μας κοινωνία γνωρίζει να τιμά και να σέβεται την ευαισθησία και την κοινωνική προσφορά του καθενός και ακόμα περισσότερο, αυτή που δεν προβάλεται.

Στηρίζει τους μαχητές της ζωής, αναγνωρίζει διπλά τις διακρίσεις και τις επιτυχίες τους σε κάθε τομέα της ζωής τους και είναι πάντα αντίθετη σε κάθε διάκριση και προσβολή τους".

 

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News