Τρεις κάλπες στη Νάξο

Σε λιγότερο από δύο εβδομάδες θα έχουμε την εκλογική αναμέτρηση στη Νέα Δημοκρατία για την ανάδειξη νέου αρχηγού και από το κόμμα της Αξιωματικής αντιπολίτευσης δόθηκε στη δημοσιότητα κατάλογος με τα εκλογικά κέντρα και τμήματα Ελλάδας και Εξωτερικού, για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρου στη Νέα Δημοκρατία. Και τα εκλογικά κέντρα στις Κυκλάδες είναι με βάση τον σχετικό πίνακα 25, ενώ τα εκλογικά τμήματα – κάλπες θα είναι 29. Η Νάξος έχει την τιμητική της με δύο εκλογικά κέντρα σε Χώρα Νάξου και Φιλώτι και μάλιστα στη Νάξο θα έχουμε δύο κάλπες. Για την Πάρο θα υπάρχουν δυο εκλογικά κέντρα, ένα στην Παροικιά και ένα στη Νάουσα καθώς και δυο εκλογικά τμήματα – κάλπες.  Για την Αντίπαρο θα υπάρχουν ένα εκλογικό κέντρο και ένα εκλογικό τμήμα – κάλπη.

 

Και όπως αναφέρει το δελτίο τύπου (6/11) της Νέας Δημοκρατίας: Στην ιστοσελίδα της Νέας Δημοκρατίας έχει αναρτηθεί ο κατάλογος με τα εκλογικά κέντρα και τμήματα Ελλάδας και Εξωτερικού, για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρου στη Νέα Δημοκρατία, που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015. Τον κατάλογο με τα εκλογικά κέντρα και τμήματα Ελλάδας και Εξωτερικού, για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρου, που θα γινουν την Κυριακή 22 Νοεμβρίου δημοσίευσε η Νέα Δημοκρατία. Παράλληλα, σχεδόν 20 μέρες πριν απο τις εσωκομματικες εκλογές, οι υποψήφιοι για την προεδρία του κόμματος, συνεχίζουν τις περιοδείες τους.

 

Να σημειώσουμε ότι στη Νάξο βρέθηκαν το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε εκπρόσωποι των Μεϊμαράκη και Μητσοτάκη ενώ οι εσωκομματικές εκλογές γίνονται σε ανεβασμένους τόνους. Δεν θα υπάρξει τελικά debate ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που θεωρούν ότι ο κος Μεϊμαράκης εκμεταλλεύεται τον κομματικό μηχανισμό εις βάρος των τριών άλλων αντιπάλων του ήτοι των Μητσοτάκη, Τζιτζικώστα και Γεωργιάδα. Τα γκάλοπ πάντως μιλούν για ντέρμπι με το προβάδισμα να είναι στα χέρια του κου Μεϊμαράκη που έχει και την υποστήριξη – όπως λέγεται – και των καραμανλικών κάτι που ενοχλεί κυρίως τη πλευρά Μητσοτάκη…

 

Τα εκλογικά κέντρα στις Κυκλάδες:
 

ΚΥΚΛΑΔΩΝ

 

 

 

 

 

ΣΥΡΟΥ - ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ

 

 

 

 

1

ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ

1

1

 

2

ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ

1

1

 

ΘΗΡΑΣ

 

 

 

 

1

ΘΗΡΑΣ

1

2

 

2

ΟΙΑΣ

1

1

 

ΑΝΔΡΟΥ

 

 

 

 

1

ΑΝΔΡΟΥ

1

1

 

2

ΓΑΒΡΙΟΥ

1

1

 

ΜΥΚΟΝΟΥ

 

 

 

 

1

ΜΥΚΟΝΟΥ

1

2

 

ΝΑΞΟΥ ΚΑΙ ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

 

 

 

 

1

ΝΑΞΟΥ

1

2

 

2

ΦΙΛΟΤΙ

1

1

 

ΤΗΝΟΥ

 

 

 

 

1

ΤΗΝΟΥ

1

2

 

2

ΠΥΡΓΟΥ

1

1

 

ΠΑΡΟΥ

 

 

 

 

1

ΠΑΡΟΥ

1

1

 

2

ΝΑΟΥΣΑ

1

1

 

ΑΜΟΡΓΟΥ

 

 

 

 

1

ΑΜΟΡΓΟΥ

1

1

 

ΣΙΦΝΟΥ

 

 

 

 

1

ΣΙΦΝΟΥ

1

1

 

ΣΕΡΙΦΟΥ

 

 

 

 

1

ΣΕΡΙΦΟΥ

1

1

 

ΚΕΑΣ

 

 

 

 

1

ΚΕΑΣ

1

1

 

ΚΥΘΝΟΥ

 

 

 

 

1

ΚΥΘΝΟΥ

1

1

 

ΙΗΤΩΝ

 

 

 

 

1

ΙΗΤΩΝ

1

1

 

ΜΗΛΟΥ

 

 

 

 

1

ΜΗΛΟΥ

1

1

 

ΚΙΜΩΛΟΥ

 

 

 

 

1

ΚΙΜΩΛΟΥ

1

1

 

ΦΟΛΕΓΑΝΔΡΟΥ

 

 

 

 

1

ΦΟΛΕΓΑΝΔΡΟΥ

1

1

 

ΑΝΑΦΗΣ

 

 

 

 

1

ΑΝΑΦΗΣ

1

1

 

ΣΙΚΙΝΟΥ

 

 

 

 

1

ΣΙΚΙΝΟΥ

1

1

 

ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ

 

 

 

 

1

ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ

1

1

 

 

 

25

29

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News