Βιρ. Μπαϊμπά: "Από τις 14 Μαϊου αγωνιζόμαστε για την αλήθεια"

Σήμερα είναι μία ιδιαίτερα σημαντική ημέρα για τη Νέα Δημοκρατία και στις Κυκλάδες θα είναι σκληρή η μάχη (όπως και σε όλους του Νομούς) για την συγκρότηση των Διοικητικών Συμβουλίων και των συνέδρων που θα απαρτίζουν την εκάστοτε ΝΟΔΕ... Η Βιργινία Μπαϊμπά - πολιτευτής Κυκλάδων - προερχόμενη από την Τήνο ετοιμάζεται να διεκδικήσει θέση ανάμεσα στους συνέδρους της ΝΟΔΕ Κυκλάδων και στέλνει το μήνυμά της ενόψει των εκλογών ... 

Τι αναφέρει; 

"14.05.2018: Μια ημερομηνία ορόσημο, μια νέα μέρα που θα αποτελέσει το «εφαλτήριο» της Νέας Δημοκρατίας. Οι εσωκομματικές εκλογές θα εχουν ολοκληρωθεί και νικητής δεν θα είναι άλλος παρά η Νέα Δημοκρατία. Δεν θα υπάρξει πρώτος, δεύτερος, ηττημένος.

Στόχος μας η ενότητα, η σκληρή δουλειά για τον τόπο μας. Όλοι μαζί οφείλουμε να εργαστούμε απο κοινού, ώστε να είμαστε έτοιμοι για την στιγμή που η Νέα Δημοκρατία, με τον πρόεδρο μας Κυριάκο Μητσοτάκη, κληθεί να αναλάβει την διακυβέρνηση του τόπου.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ θα εκμεταλλευτεί δεόντως το ξεκάθαρο ψέμα της καθαρής εξόδου απο τα μνημόνια κ θα οδηγήσει την χώρα στις κάλπες. Αδυνατώντας να πει για μια φορά την αλήθεια στο λαό για τα μέτρα που έρχονται απο το 2019, για τα μέτρα που οι ίδιοι ψήφισαν.

Από τις 14/05 αγωνιζόμαστε για την αλήθεια, αγωνιζόμαστε για την αυτοδύναμη νίκη της Νέας Δημοκρατίας".