Βιργινία Μπαϊμπά: "Πήραμε ο,τι μας δώσανε! "

Η πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας, Βιργινία Μπαϊμπά καταθέτει την  άποψή της για την πολιτική σκηνή της Ελλάδας των Μνημονίων

Καληνύχτα Κεμάλ, αυτός ο τόπος δεν θα αλλάξει ποτέ..
                                                      Μ.Χατζiδάκις

 

...θέλει σωστοί χιλιάδες να ναι στους τροχούς.Να ‘ναι η ψυχή η νύφη και γαμπρός ο νους..
                                                      Μ.Ρασούλης

 Η απάντηση του Μ.Ρασούλη στον Κεμάλ του Χατζηδάκι είναι πιο επίκαιρη απο ποτέ. Μετά την χθεσινή συμφωνία,για μια ακόμη φορά η Ελλάδα έμεινε με υποσχέσεις και λόγια του αέρα.
 

Σκληρότατα μέτρα ψηφίστηκαν μέσω του 4ου μνημονίου, με την δικαιολογία της μείωσης του χρέους. Όμως, χτες στο eurogroup αποφασίστηκε πως το θέμα θα επανεξετασθεί μετά το τέλος του προγράμματος, δηλαδή μετά τα μέσα του 2018! Το πρόγραμμα της ποσοτικής χαλάρωσης αχνοφαίνεται στον ορίζοντα κ εμείς ακόμα ταλανιζόμαστε γι’αυτήν την πολυπόθητη αλλαγή.Γι’αυτην την ανανέωση που τόσο ανάγκη έχει η χώρα μας.
 

Πήραμε ο,τι μας δώσανε! 
 

Μα τι χρειάζεται πια γι’αυτήν την αλλαγή; Σίγουρα όχι μεγάλα λόγια που ακολουθούνται απο απραγία κ φρούδες ελπίδες. Σίγουρα όχι ανασφάλεια – αβεβαιότητα για τα παιδιά μας.
 Στόχος-πρόγραμμα-δουλειά! Πολύ δουλειά... Πώς είναι δυνατόν να βρεις λύσεις,να βγάλεις απο το τέλμα μια χώρα αν δεν έχεις μάθει να δουλεύεις; Αν δεν ξέρεις τι παει να πει εργάζομαι-δουλεύω...

 Μα εμείς έχουμε μάθει...

Πολιτευτής Κυκλάδων Νέας Δημοκρατίας
                Βιργινία Μπαϊμπά