Βρούτσης "Αλλαγή σελίδας για την Πάρο

Το όνειρο των κατοίκων αλλά και όλων όσων ενεπλάκησαν με την υπόθεση "νέο αεροδρόμιο Πάρου" έγινε πραγματικότητα. Από χθες - Κυριακή 24 Ιουλίου όλοι στο γειτονικό νησί κινούνται στους ρυθμούς του αεροδρομίου και της πρώτης πτήσης του Dash 400 που θα ανεβάσει επίπεδο το νησί... Από χθες καταφθάνουν κατά δεκάδες τα λουλούδια στο εσωτερικό των κτιριακών εγκαταστάσεων του νέου Κρατικού Αερολιμένα Πάρου!

Σήμερα το πρωί. Δευτέρα 25 Ιουλίου 2016, στις 09:00 θα προσγειωθεί το πρώτο αεροσκάφος και στις 12:00 το μεσημέρι ο Δήμαρχος Πάρου και η ΑΜΚΕ έχουν προσκαλέσει όλους τους Παριανούς και όλες τις Παριανές για να γιορτάσουν όλοι μαζί το σημαντικό αυτό γεγονός. Το παρών θα δώσει ο Υπουργός Μεταφορών κος Σπίρτζης και οι βουλευτές του Νομού ενώ τα  τα επίσημα εγκαίναι του νέου Κρατικού Αερολιμένα Πάρου θα πραγματοποιηθούν παρουσία του Πρωθυπουργού της Ελλάδας Αλέξη Τσίπρα την ερχόμενη Παρασκευή 29 Ιουλίου 2016.

Βρούτσης

Ανάμεσα στους προσκεκλημμένους και ο Βουλευτής Κυκλάδων της ΝΔ κος Γιάννης Βρούτσης, ο οποίος και έστειλε μήνυμα χαιρετισμού χθες αναφέροντας ότι : 

“Η Πάρος γυρίζει σελίδα και μπαίνει σε μια νέα εποχή. Η 25η Ιουλίου 2016, αποτελεί ιστορικό ορόσημο για το νησί, καθώς ένα μεγάλο έργο αναπτυξιακής πνοής ολοκληρώθηκε. Ο λαός της Πάρου βλέπει τις προσπάθειες ετών να καρποφορούν, ένα όνειρο δεκαετιών να γίνεται πραγματικότητα.

Πρόκειται για το μεγαλύτερο έργο σε αξία και σημασία για την Πάρο -εδώ και πάρα πολλά χρόνια- και ένα από τα σημαντικότερα στις Κυκλάδες. Ένα έργο στο οποίο συνέβαλλαν και εργάστηκαν για πολλά χρόνια πολλοί άνθρωποι και φορείς. Κράτος, ιδιωτική πρωτοβουλία, ο Δήμος και ο λαός της Πάρου.

Το έργο αυτό θα ενισχύσει την τουριστική ανάπτυξη της Πάρου και όχι μόνο, θα έχει θετική και στα γύρω από την Πάρο νησιά, που θα ωφεληθούν άμεσα.

Θα είμαστε όλοι εκεί, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Δημάρχου για να γιορτάσουμε μαζί με το λαό της Πάρου αυτή την ιστορική μέρα!”.

Να σημειώσουμε ότι η φωτογραφία είναι του Γιώργου Χανιώτη και δημοσιεύτηκε στο ParosPress.blogspot.gr