Βρούτσης: εισφορά 27% στις αγροτικές επιδοτήσεις

Οι αποκαλύψεις του βουλευτή της ΝΔ στο κοινοβούλιο δεν διαψεύστηκαν από τον παρευρισκόμενο αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Τρύφωνα Αλεξιάδη - «Μιλάμε για κάτι πρωτοφανές για το οποίο πρέπει να τοποθετηθεί καθαρά η κυβέρνηση» ανέφερε στο protothema.gr ο κ. Βρούτσης.

Σε παρέμβαση του στο Κοινοβούλιο πριν από λίγη ώρα και δίχως να διαψευστεί από τον παρευρισκόμενο αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Τρύφωνα Αλεξιάδη , ο τέως υπουργός Εργασίας και βουλευτής Κυκλάδων της ΝΔ Γιάννης Βρούτσης υποστήριξε πως η κυβέρνηση προετοιμάζει και έχει αποφασίσει την πλήρη ενσωμάτωση στην εισφορά του 27% του συνόλου των αγροτικών επιδοτήσεων καθώς κάτι τέτοιο προκύπτει από τις δηλώσεις του ίδιου του πρωθυπουργού.
 
«Η κυβέρνηση, ο πρωθυπουργός και ο αναπληρωτής υπουργός να απαντήσουν άμεσα. Θα ενταχθούν στο 27% ή όχι οι επιδοτήσεις των αγροτών ; Τι σημαίνει η φράση «σύνολο των εσόδων των αγροτών»;  Μιλάμε για κάτι πρωτοφανές για το οποίο πρέπει να τοποθετηθεί καθαρά η κυβέρνηση» ανέφερε στο protothema.gr ο κ. Βρούτσης.
 
Στον ΣΚΑΙ το πρωί ο τέως υπουργός δήλωνε πως «παρακολούθησα τη συνάντηση αγροτών και πρωθυπουργού. Χθες μετά τη συνάντηση αυτό που συνειδητοποίησα είναι ένα τεράστιο τρικ».

«Μέχρι τώρα το εισόδημα των αγροτών υπολογιζόταν ως έσοδα μείον έξοδα και ξεχωριστά το εισόδημα από επιδοτήσεις. Τώρα θεωρεί η κυβέρνηση ως εισόδημα τις επιδοτήσεις. Η εισφορά λοιπόν θα υπολογίζεται και στις επιδοτήσεις» τονίζει.

Πηγή Protothema.gr 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News