Αμοργός: Στις 29 Φεβρουαρίου το Αμοργιανό καρναβάλι

Δύο σημαντικές ειδήσεις έρχονται από την Αμοργό και αφορούν ζητήματα πολιτισμού... Πρώτη και καλύτερη, η υπόθεση "Αμοργιανό Καρναβάλι" που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου.. Εντύπωση κάνει είναι η αλήθεια καθότι εκείνη την ημέρα συνήθως έχουμε την προετοιμασία για την παρέλαση... Ομως, στην Αμοργό, γίνεται λίγο διαφορετικά τα πράγματα... Κι έτσι όπως διαβάζουμε στο σχετικό δελτίο ενημέρωσης από το Δήμο Αμοργού " Αμοργιανό καρναβάλι θα λάβει χώρα και φέτος στην πλατεία των Καταπόλων. Συγκεκριμένα ο Αθλητικός Ναυτικός Πολιτιστικός Όμιλος Αμοργού, προσκαλεί μικρούς και μεγάλους στο καρναβάλι που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου 2020.

Φορέστε τις στολές σας και φυσικά την καλύτερη διάθεσή σας και δώστε ραντεβού στο Καρναβάλι του νησιού που διοργανώνεται για άλλη μία χρονιά. Δηλώσεις συμμετοχών – πληροφορίες στο τηλέφωνο 6936858664 (Ελευθερία Ψυχογιού)" 

Και μαθήματα Υφαντικής 

Μία ακόμη ανακοίνωση από το Δήμο Αμοργού και ... "Σας ενημερώνουμε ότι, κατόπιν αιτήματος του Δήμου Αμοργού, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου ενέκρινε την χρηματοδότηση προγράμματος κατάρτισης ενηλίκων στην Αμοργό με τίτλο «Παραδοσιακές και Σύγχρονες τεχνικές υφαντικής προσαρμοσμένες σε αργαλειό και σε τελάρο».

Το πρόγραμμα θα είναι ταχύρυθμο, χωρίς κόστος για τους συμμετέχοντες και θα ξεκινήσει την Τρίτη 3 Μαρτίου 2020. - Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί σε αίθουσα που θα παραχωρήσει ο Δήμος Αμοργού.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με την Υπεύθυνη του Προγράμματος κ. Σοφία Νομικού στα τηλέφωνα: 2285360 222 ή 697 9298 732.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News