Εκλογές 2019 - Νάξος: "Χέσε ψηλά & αγνάντευε", ο νέος συνδυασμός που ...ξεπούλησε

Εδώ και εβδομάδες ακούγονταν έντονα στη πολιτική σκηνή της Νάξου ότι έρχεται κι ένας έβδομος συνδυασμός που θα διεκδικήσει το Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων. Και αυτός ο συνδυασμός δεν θα είχε απλά .. διακοσμητικό ρόλο, αλλά θα μπορούσε ακόμη και από την πρώτη Κυριακή να ανοίξει τη πόρτα του Δημαρχιακού Μεγάρου, σπάζοντας κάθε πρόβλεψη περί του αμφίρροπου της μάχης…

Οι διεργασίες ήταν έντονες στο παρασκήνιο, δεκάδες ήταν αυτοί που εργάστηκαν κάτω από άκρα μυστικότητα και μάλιστα ενώθηκαν άνθρωποι που έως τώρα πολιτικά είχαν μεγάλες αποκλίσεις. Όμως, το κοινό καλό ήταν αυτό που τους έφερε όχι απλά κοντά, αλλά σαν μία γροθιά, έτοιμους να σπάσουν το κατεστημένο…

Και την Κυριακή 10 Μαρτίου αποκαλύφθηκαν.. Τίτλος του συνδυασμού; «Χέσε ψηλά & αγνάντευε» ή όπως λέει και η Ζουμπουλία (σ.σ. ιδρυτικό στέλεχος αλλά δεν μπορεί να ψηφίσει λόγω του ότι καθυστέρησε να καταθέσει τα χαρτιά της για … μεταδημότευση) … «Shit high and watch»

Επικεφαλής της παράταξης, ο γνωστός επιχειρηματίας κατασκευαστής υποδημάτων, Νικηφόρος Τσακωνιάτης, ενώ από κοντά δεκάδες επιχειρηματίες. Κάτι που δείχνει ότι υπάρχει η τεχνογνωσία για να μπορέσουν άμεσα να κυβερνήσουν το Δήμο. Το έδειξαν άλλωστε με την πρώτη τους κίνηση. Αντί να τάξουν θέσεις και να προχωρήσουν σε ρουσφέτια όπως κάνουν οι αντίπαλοί τους, αυτοί απλά άνοιξαν το σεντούκι και μοίρασαν χρήματα, Χιλιάδες ευρώ έπεσαν άμεσα στην αγορά. Αλήθεια, ποιος υποψήφιος το έχει κάνει; Μέχρι τώρα, όλοι λόγια… Ο Τσακωνιάτης όμως έδειξε με πράξεις ότι είναι έτοιμος να κυβερνήσει.

Και όπως ήταν λογικό με χιλιάδες ευρώ στην αγορά, οι υποστηρικτές της παράταξης «Χέσε Ψηλά & αγνάντευε» υποδέχτηκαν τον Τσακωνιάτη και τους υπόλοιπους υποψήφιους ως μεσσίες.

Καθισμένος στον …θρόνο του (σ.σ. άλλωστε εκτός του Πρίγκιπα Καρόλου, όλοι οι άλλοι στο θρόνο τους πηγαίνουν μόνοι τους) … έχεζε ευρώ και τα πρόσφερε στον κόσμο. Και στη συνέχεια έδειξε πως θα κυβερνήσει το Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.

Χόρεψε με την Βασίλισσα του Καρναβαλιού, της έδειξε πως ένας άντρας οδηγεί μία γυναίκα στη γη της επαγγελίας και μετά αναμετρήθηκε στην πλατεία με τον …ψηλό. Έναν από τους πολλούς αντιπάλους του στο περίπατο για το Δημαρχιακό Μέγαρο. Και τον έριξε στο καναβάτσο.

Γιατί τη γοητεία του Νικηφόρου κανείς δε μπόρεσε να αντιπαρέλθει…

Καλή Αγία Σαρακοστή… Γιατί πολύ απλά αυτές οι υποψηφιότητες μόνο στα Καρναβάλια τις συναντάμε. Και αυτό έγινε χθες Κυριακή 10 Μαρτίου στη Νάξο