Εμπνευση από Νάξο για τον "γυμνό" Λευτέρη

Είναι ένα από τα πλέον αγαπημένα πρόσωπα όχι μόνο στη Νάξο – την οποία και δεν ξεχνάει με τίποτα – αλλά και στην ελληνική showbiz… Και ο χρόνος του είναι πιο γεμάτος από ποτέ… Θέατρο στο «Μικρό Παλάς» με Δοξαπατρή» του Αθερίδη, στο DanceVacuum κάθε Κυριακή παρουσιάζει με τη σύζυγό του Τατιάνα Καλαντζή τον «κύριος ΚΙΧ και το Μυστικό κουτί των Ήχων», που είναι παιδική παράσταση, το ρεπερτόριο έχει και άνοιγμα της παράστασης των Ρέμου – Νικολόπουλου στο «Διογένη» με σκετσάκια που παρουσιάζει μαζί με τον Αντώνη Κόμπο ενώ τηλεοπτικά θα τον δούμε σε μερικές εβδομάδας στο Daddy Cool του ANT1 σε σκηνοθεσία του Ζαπατίνα… Παρόλα αυτά βρήκε χρόνο και έκανε και …γυμνή φωτογράφιση. Για το επετειακό τεύχος του Down Town και όπως βλέπετε έδωσε τον καλύτερο εαυτό του και μάλιστα στο ρόλο του μαφιόζου όπως και στη γνωστη τηλεοπτική διαφήμιση,…

Κούραση

Βέβαια, ο Ναξιώτης ταλαντούχος ηθοποιός δουλεύει στο …κόκκινο και αυτό άλλωστε το ξέρει τονίζοντας σε πρόσφατη συνέντευξή του στο «Λοιπόν» ότι «Για να δουλεύω τόσο πολύ, μου πάνε καλά οι δουλειές. Να σου πω την αλήθεια, θα ήθελα να κάνω λιγότερα, άλλα δεν είναι πάντα στο χέρι μου, ειδικά όταν μιλάμε για δουλειές που απαιτούν πάρα πολύ κόσμο για να στηθούν, δεν μπορεί να τα κάνεις όλα όπως θέλεις. Αναγκαστικά πηγαίνει «ψαχτά», δεν είσαι καλός σε όλα. Υπάρχουν φάσεις που στήνεις μια παράσταση και θέλει υπομονή για να καταλήξει αυτό να αποδώσει. Έχεις τον καμβά στην αρχή και σιγά-σιγά τον γεμίζεις με χρώματα. Σωματικά δεν μπορώ να ανταπεξέλθω, περνάω πάρα πολύ δύσκολα, πέρασα υπερκόπωση, αμυγδαλίτιδα, πολύ άσχημα. Το σώμα αρνείται, αλλά είναι μέχρι να βρεις τα βήματά σου. Τα παιδιά μου είναι 3,5 και 2 ετών αντίστοιχα, μεγαλώσανε. Είναι μια αγαπημένη σχέση, προσπαθώ να μη διαχωρίζω, θέλω να τα βλέπω και τα δύο ισότιμα. Πρέπει να δίνω περισσότερη προσοχή στο πρώτο, γιατί εκείνο «πέφτει από το θρόνο του». Η οικογένεια θέλει το χρόνο της, έχει μια απαίτηση κι αυτή, δεν γίνεται να την αφήνεις στο έλεος της. Για το λόγο αυτό με τη γυναίκα μου θέλουμε να έρθουμε πιο κοντά, να κάνουμε κάτι μαζί στη δουλειά»

Εμπνέει η Νάξος

Ενώ σε μία άλλη συνέντευξη στο culturenow.gr και με αφορμή την παιδική παράσταση «ο Κύριος Κιχ και το μυστικό κουτί των ήχων» θα αναφερθεί και για τη Νάξο σημειώνοντας  “Η παράδοση του τόπου μας και κυρίως της πατρίδας μου της Νάξου είναι ένας θησαυρός που παλεύω να γνωρίσω και να επικοινωνήσω με τους γύρω μου. Με τροφοδοτεί με δύναμη και με εμπνέει στη δουλειά και στην προσωπική μου ζωή» ενώ τια το μέλλον σημείωσε ότι «Ακόμα δεν έχουν γνωρίσει αρκετά την "σκοτεινή" μου πλευρά στο θέατρο. Μέσα από το σκοτάδι μαθαίνουμε πολλά για τα λάθη μας και γινόμαστε καλύτεροι. Θα είναι ένα στοίχημα για μένα να κάνω έναν "κακό" και να δείξω αυτή μου την πλευρά χωρίς να φοβηθώ την αποδοκιμασία που δείχνει πολλές φόρες ο κόσμος όταν άθελα του σε ταυτίζει με τον ηρώα που παίζεις. Μου αρέσει η κωμωδία και η αποδοχή που κερδίζεις μέσα από αυτήν κάνοντας τους άλλους να γελάνε, αλλά πλέον είμαι σε φάση της καριέρας μου που ζητώ προκλήσεις».