Ενα ξεχωριστό ταξίδι στο χρόνο με το φακό της Γαλήνης Μπαρδάνη

Διανύουμε ένα από τα πιο καυτά τριήμερα του έτους και έρχεται η Γαλήνη Μπαρδάνη να μας ανεβάσει τη θερμοκρασία ακόμη περισσότερο. Με μία καταπληκτική έκθεση φωτογραφίας όπου παρουσιάζει μέσα από το δικό της προσωπικό στιλ τη Νάξο. Κάθε φωτογραφία και μία εποχή. Ενας διαφορετικός μήνας που δίνει το στίγμα του… Λένε ότι μία φωτογραφία μπορεί να αξίζει όσο χίλιες λέξεις… Και αυτό είναι αλήθεια… Και το αποδεικνύει η έκθεση που ολοκληρώνεται αύριο Τρίτη 15 Αυγούστου στο Φουαγιέ του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων…

Διαβάστε τι αναφέρει η Γαλήνη Μπαρδάνη για την πρώτη της έκθεση… «

Γεννημένη τον Δεκέμβρη του 1977 στην Αθήνα γράφει η ταυτότητα. Ξαναγεννημένη στ’ Απεράθου τον Σεπτέμβρη του 2013 λέει η ψυχή μου.

Επιστέφοντας στον τόπο μου, άρχισα να τον αγαπώ κι εκείνος μου έδειξε τα πιο κρυφά του μυστικά. Μου έδωσε τους «12 μήνες» του, κι εγώ με τη σειρά μου τους δίνω σ’εσάς. Δώδεκα μήνες, δεκατρείς φωτογραφίες ,γιατί ο ένας μήνας από όλους, είναι για μένα αυτός που υπογράφει την ληξιαρχική πράξη γεννήσεως μου, οι ήχοι και τα χρώματα του ,είναι τα πρώτα μου βήματα στον κόσμο της εικόνας».