Φεστιβάλ Νάξου 2019: Κυνήγι Θησαυρού στον Πύργο με την Κατερίνα Γαβαλλά

«Κάθε φορά που ανοίγω την καρδιά μου, αρχίζει ο ουρανός και βρέχει. Δεν βρέχει νερό, δεν ρίχνει χιονόνερο, δεν πετάει χαλάζι. Ρίχνει διαμάντια, μπριλάντια, ζαφείρια και ρουμπίνια, φλουριά κωνσταντινάτα, πέφτει μαζί και ένα καρύδι. Το σπάω και από μέσα τι βγαίνει; Βγαίνει ένα ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ…. ΣΤΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΩΡΑ!!!

Αυτό περιγράφεται στην πρόσκληση που έχει εκδοθεί προς τους μικρούς φίλους του Φεστιβάλ Νάξου 2019... Μην ξεχνάμε άλλωστε, ότι το Φεστιβάλ έγινε 19 ετών, όμως πάντα έχει επαφή με τα μικρά παιδιά.. Κι έτσι... Αύριο Σάββατο 10 Αυγούστου, έχουμε το «Κυνήγι Θησαυρού στον πύργο».... Ενα θεατρικό παιχνίδι για παιδιά ηλικίας από 6 έως 12 χρονών, με την Κατερίνα Γαβαλά, Ηθοποιό - Δασκάλα Θεατρικού Παιχνιδιού, που θα πραγματοποιηθεί στον πύργο Μπαζαίου 

Στόχος του εργαστηρίου είναι, να εμπλέξει ενεργά τα παιδιά στην δημιουργική διαδικασία, με έμφαση στη χαρά της συνύπαρξης και της συλλογικής δημιουργίας.

«Κυνήγι Θησαυρού στον πύργο» Ημέρα: 10 / 08 Σάββατο Ωρες: 11.00 - 14.00  Συμμετοχή 5€

Χώρος: Πύργος Μπαζαίου, μνημείο 17ου αιώνα, στην ενδοχώρα της Νάξου. (12ο χλμ. Οδού Χώρας Νάξου-Αγιασσού – Τηλέφωνο 22850 31402).