Η ΕΑΣ Νάξου διοργανώνει το Γραβιερονησί των Χριστουγέννων

H ΕΑΣ Νάξου ακόμα μία χρονιά συμμετέχει ενεργά στις εορταστικές χριστουγενιάτικες εκδηλώσεις και στο πλαίσιο αυτών των δραστηριοτήτων ανοίγει και πάλι τις πύλες του γραβιεροχωριού. 

ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου (ΕΑΣ Νάξου ΑΕΣ ΑΕ) διοργανώνει το Γραβιερονησί των Χριστουγέννων, μια γιορτινή εκδήλωση για όλη την οικογένεια που γίνεται θεσμός.

Το Γραβιερονησί θα ανοίξει τις πόρτες του την Παρασκευή 16/12 στις 18:00 μμ με το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου. Ακολουθούν 15 γιορτινές μέρες λειτουργίας με προγραμματισμένες δράσεις και εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους! 

Το φετινό Γραβιερονησί θα έχει χαρακτήρα παραδοσιακό, ατμόσφαιρα μυσταγωγική, εικαστικά εργαστήρια και δράσεις για παιδιά και πολλές εκπλήξεις!!! Σκοπός της εκδήλωσης είναι να προσφέρει στιγμές χαράς στους μικρούς μας φίλους και να προάγει τα χριστουγεννιάτικα ήθη και έθιμα αλλά και τις παραδόσεις της Νάξου προς τιμήν της παραδοσιακής τυροκομικής διαδικασίας που χρησιμοποιείται στο νησί πάνω από έναν αιώνα. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά έναν πρωτότυπο χώρο διάδρασης, παιχνιδιού και ιδιαίτερης φιλοξενίας.

 Η ΕΑΣ γιορτάζει φέτος 90 χρόνια λειτουργίας αλλά και συνεχούς κοινωνικής προσφοράς. Στο πλαίσιο αυτό θα πραγματοποιηθεί μια σειρά από εκδηλώσεις, με εκκίνηση το μαγικό Γραβιερονησί όπου θα διατεθούν 300 κιλά Γραβιέρας Νάξου καθώς και γαλοπούλες και ερίφια σε ιδρύματα κι ανθρώπους που το έχουν ανάγκη.

 Ο χώρος θα είναι ανοικτά για το κοινό καθημερινά, από τις 10:00 το πρωί μέχρι τις 20:00 το απόγευμα, εκτός από την Κυριακή των Χριστουγέννων (25/12) και έως τις 31 Δεκεμβρίου, στην Παραλία Χώρας Νάξου. 

 Θα είναι χαρά και τιμή μας να σας ταξιδέψουμε στο μαγικό κόσμο του Γραβιερονησιού των Χριστουγέννων της ΕΑΣ Νάξου ΑΕΣ ΑΕ!

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ PROMO VIDEO 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News