Ηρακλειά: Χριστούγεννα με θεατρική ομάδα και …Σκουρτζ

Η αλήθεια είναι ότι μόνο εάν τολμήσεις θα μπορέσεις να κάνεις βήματα προς τα εμπρός… Εάν δεν τολμήσεις άλλωστε, τίποτα δεν γίνεται. Και στην Ηρακλειά με σλόγκαν «Η Ηρακλειά τολμά και προχωρά!» ετοιμάζεται να κάνει ένα τεράστιο βήμα. Ποιο είναι αυτό; Μα η πραγματοποίηση της πρώτης θεατρικής παράστασης με πρωταγωνιστές μέλη του νησιού. Ερασιτέχνες που θυσίασαν χρόνο, ίδρωσαν, πάλεψαν και στο τέλος αναμένεται να πετύχουν…

Πρωτοβουλία μιας υπέροχης παρέας και με τη στήριξη πολλών φίλων, μαθητών και γονιών και όπως διαβάζουμε στην σχετική ανάρτηση της ιστοσελίδας των social media του Πολιτιστικού Συλλόγου «προχωρήσαμε στη συγκρότηση της πρώτης θεατρικής ομάδας της Ηρακλειάς!»

Ποια είναι η θεατρική παράσταση; "Τα Χριστούγεννα του Σκρουτζ στην Ηρακλειά" Σπαρταριστή κωμωδία - διασκευή της γνωστής Χριστουγεννιάτικης ιστορίας του Κάρολου Ντίκενς. Σάτυρα, πειράγματα και σκάλισμα της Ηρακλειανής λαογραφίας θα συνθέσουν την πιο "Ηρακλειανή" ιστορία που έχει ανέβει ποτέ στο σανίδι! Ζωντανή διασκευή σε στίχους και μουσική της ομάδας μας θα πλαισιώσουν την παράσταση!
Σας καλούμε όλους να μας απολαύσετε το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου στο Γυμνάσιο Ηρακλειάς στις 7:00 μ.μ (για τους φίλους που δε θα μπορέσουν να δώσουν το παρόν θα γίνει προσπάθεια να ανέβει η παράσταση στο διαδίκτυο το συντομότερο δυνατόν)!

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Ηθοποιοί:

Αννούλα Γαβαλά 
Άννα Γαβαλά (η μικρή μας)
Γιάννης Γαβαλάς
Ηλίας Γαβαλάς
Καλλιόπη Γαβαλά
Μάριος Γαβαλάς
Φάνης Γαβαλάς (Junior)
Λυδία Θεοδώρου (Γιατρός μας)
Άγγελος Μερτζανάκης(Σύζυγος Κίας)
Γεωργία Νομικού
Θοδωρής Νομικός
Γιάννης Ντουκάτι
Ιωάννα Πάντα
Χρυσούλα Στεφανίδη
Άννα Σώχου

Ρεμπέτες / Μουσικοί:
Μάνος Αξιωτίδης
Αποστόλης Μπρίγος

Στιχουργός:
Ευθύμιος Τσιρώνης

Υπεύθυνος ηχητικών:
Μάγδα Αραπίδου

Στο τέλος της παράστασης θα μοιραστούν δώρα στα παιδιά του νησιού, θα υπάρχει κέρασμα για μικρούς και μεγάλους και θα γίνει λαχειοφόρος με μεγάλη ποικιλία δώρων. Τα χρήματα θα διατεθούν για ενίσχυση του ταμείου των σχολείων (εκδρομές, δραστηριότητες κτλ)
Καλή σας διασκέδαση!!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News