Κέα: Συγκέντρωση ιστορικού φωτογραφικού υλικού

Παρακαλούνται όσοι κάτοικοι και επισκέπτες της Κέας έχουν στην κατοχή τους παλαιό φωτογραφικό υλικό σχετικό με το νησί, διαφόρων θεματικών ενοτήτων, τοπία, κτήρια, δραστηριότητας της καθημερινής ζωής, οικογενειακά πορτραίτα κτλ, να συνδράμουν, εφόσον το επιθυμούν, στη συλλογή φωτογραφιών, με σκοπό την καταγραφή και τεκμηρίωση φωτογραφικού αρχείου προσβάσιμο σε όλους. Η δράση πραγματοποιείται με ευθύνη του Δήμου Κέας.

Οι φωτογραφίες θα συλλέγονται από την κα Μαίρη Παπαδιά – Γραμματεία Δημάρχου Κέας, (τηλέφωνο επικοινωνίας 22883 60014), θα καταγράφονται σε ειδικά διαμορφωμένο αρχείο και ο κάτοχός τους θα παραλαμβάνει δελτίο παράδοσης. Το φωτογραφικό υλικό στην συνέχεια θα σκανάρεται, θα μελετάται και θα ταξινομείται ανάλογα με την ημερομηνία και το περιεχόμενό του. Το τελικό φωτογραφικό αρχείο θα παρουσιαστεί στην Κέα το καλοκαίρι 2019.

Όλες οι φωτογραφίες θα επιστραφούν στους κατόχους τους τον Σεπτέμβριο του 2019. Όσοι από τους ενδιαφερόμενους έχουν ήδη στην κατοχή τους ψηφιοποιημένο φωτογραφικό υλικό και επιθυμούν να συνδράμουν, θα μπορούν να το αποστέλλουν ηλεκτρονικά στην διεύθυνση info@keosculture.org, υπόψιν της κ. Σωτηρίας Αντωνοπούλου.

Δελτίο Ενημέρωσης 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News