Κυκλάδες: Η Coca-Cola “ταξιδεύει” στις Κυκλάδες

Φέτος το καλοκαίρι, η Coca-Cola με πηγή έμπνευσης τα νησιά των Κυκλάδων, δημιουργεί ένα μοναδικό συλλεκτικό μπουκάλι και παρουσιάζει μέσα από μια σύγχρονη ματιά, αυτή την ηλιόλουστη πλευρά του Αιγαίου. Οι φωτεινές κυκλαδίτικες εικόνες, που “παίρνουν” τη θέση τους στη νέα συσκευασία, ανασύρουν αναμνήσεις που σημάδεψαν τα πρώτα μας καλοκαίρια με την οικογένεια, τις διακοπές με τους φίλους μας και τους καλοκαιρινούς έρωτες.

Το αγαπημένο μας αναψυκτικό, με πλήρωμα τον πολιτισμό, την παράδοση, την αρχιτεκτονική, αλλά και τη σύγχρονη καθημερινότητα των νησιωτών, δημιουργεί και τιμά με τον πιο μοναδικό τρόπο τα νησιά των Κυκλάδων και “σαλπάρει” με την πιο ιδιαίτερη “αποσκευή”, που δεν είναι άλλη από τη νέα συλλεκτική συσκευασία, γεμάτη με πλούσιες κυκλαδίτικες εικόνες, την οποία μπορείτε να βρείτε σε επιλεγμένα σημεία πώλησης!

Επίσης, καθώς ο φυσικός πλούτος, αλλά κυρίως οι φημισμένες παραλίες των Κυκλάδων, αποτελούν πόλο έλξης μεγάλου αριθμού τουριστών, η Coca-Cola εντάσσει τις Κυκλάδες και συγκεκριμένα την παραλία του Αγ. Προκοπίου στη Νάξο σε ένα νέο πιλοτικό πρόγραμμα που ξεκινάει μέσα στον Ιούλιο. Στόχος του προγράμματος είναι η ευαισθητοποίηση και ενημέρωση των επισκεπτών στις παραλίες, με στόχο τη μείωση των απορριμμάτων, την προώθηση αποτελεσματικότερης ανακύκλωσης και τη διαφύλαξη των παραλιών και της θάλασσας στις περιοχές που τους καλοκαιρινούς μήνες συγκεντρώνουν μεγάλο αριθμό επισκεπτών. Το πρόγραμμα καθαρισμού των παραλιών θα τρέξει πιλοτικά σε 5 σημεία φέτος στην Ελλάδα, και υπολογίζεται ότι μέχρι το τέλος του καλοκαιριού  περισσότεροι από 33 τόνοι απορριμμάτων θα έχουν συγκεντρωθεί προς ανακύκλωση. Η πρωτοβουλία στηρίζεται από το Ίδρυμα της Coca-Cola (The Coca-ColaFoundation), και υλοποιείται από την Οικολογική Εταιρεία Ανακύκλωσηςμε την υποστήριξη της Ελληνικής Εταιρείας Αξιοποίησης Ανακύκλωσης.

Επιπλέον, παρέα με το συλλεκτικό μπουκάλι, στις Κυκλάδες θα βρεθεί για πρώτη φορά και το  Coca-Cola Pop-Up Store! Το αγαπημένο μας κατάστημα, τις 15 πρώτες μέρες του Αυγούστου πρόκειται να ταξιδέψει στα πιο κοσμοπολίτικα νησιά των Κυκλάδων, πραγματοποιώντας για άλλο ένα καλοκαίρι ένα μοναδικό «Coca-Cola Summer Tour». T-shirts, τσάντες, καπέλα, αξεσουάρ και άλλα καλοκαιρινά είδη, είναι μερικά μόνο από τα αντικείμενα που θα είναι διαθέσιμα.

H Coca-Cola όμως κρύβει και άλλες εκπλήξεις για φέτος το καλοκαίρι και μας προσκαλεί στον πιο awesome καλοκαιρινό διαγωνισμό μέσα από το WOAH application! Ο τρόπος συμμετοχής, απλός: Κατεβάζεις εδώ το WOAH app, ανεβάζεις τη δική σου καλοκαιρινή φωτογραφία με το συλλεκτικό μπουκάλι και μπαίνεις στην κλήρωση για να κερδίσεις εκπτωτικά κουπόνια για awesome καλοκαιρινές αγορές από το Thiki Greece!

Κάπως έτσι ένα αλλιώτικο μελτέμι θα φυσήξει στο Αιγαίο, ένα μελτέμι που θα φέρει μαζί το συλλεκτικό μπουκάλι της Coca-Cola αφιερωμένο στις Κυκλάδες και έναν φανταστικό διαγωνισμό! Ανακαλύψτε και εξερευνήστε όλα εκείνα τα στοιχεία και εάν είστε ήδη εκεί, ένα είναι σίγουρο, θα ζήσετε ένα ανεπανάληπτο κυκλαδίτικο καλοκαίρι, powered by Coca-Cola!