Κυκλάδες - Σαντορίνη: Κι εγένετο "Ενωση Ξεναγών Σαντορίνης"

Σαντορινη

"... Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να συμβάλουμε στην ανάδειξη και στην σωστή προβολή της πολιτισμικής κληρονομιάς του νησιού μας, συνεργαζόμενοι με τους τοπικούς φορείς, καθώς επίσης να προστατεύσουμε την επαγγελματική μας ιδιότητα..." Με τη δήλωση αυτή, η Ενωση Ξεναγών Σαντορίνης είναι πλέον πραγματικότητα... Κάτι απαραίτητο από τη στιγμή που η Σαντορίνη είναι ο κορυφαίος τουριστικός προορισμός των Κυκλάδων και σίγουρα είναι απαραίτητη η παρουσία διπλωματούχων ξεναγών, ικανών να προσφέρουν την υψηλότερη ποιότητα υπηρεσιών στους επισκέπτες του νησιού..

Αναλυτικά η ανακοίνωση (στο τέλος του άρθρου υπάρχει και το σχετικό pdf)

Ίδρυση Ένωσης Ξεναγών Σαντορίνης

Οι διπλωματούχοι ξεναγοί, αδειοδοτημένοι από το ελληνικό κράτος, που δραστηριοποιούμαστε στο νησί της Σαντορίνης προχωρήσαμε στην ίδρυση της “Ένωσης Ξεναγών Σαντορίνης".

Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να συμβάλουμε στην ανάδειξη και στην σωστή προβολή της πολιτισμικής κληρονομιάς του νησιού μας, συνεργαζόμενοι με τους τοπικούς φορείς, καθώς επίσης να προστατεύσουμε την επαγγελματική μας ιδιότητα.

Στην κρίσιμη εποχή που διανύουμε, πιστεύουμε ότι η εξειδίκευση, η πιστοποίηση και η επαγγελματική συνείδηση είναι αναγκαίες προϋποθέσεις για την ανάπτυξη του τουρισμού της χώρας μας. Είμαστε στην διάθεση όλων των φορέων και των επαγγελματιών που ασχολούνται με τον τουρισμό και τον πολιτισμό για διάλογο και δράσεις.

Ευχόμαστε το 2021 να είναι μια δημιουργική χρονιά, με υγεία, δύναμη και αισιοδοξία.

enosi_xenagon_santorinis.jpg

Το ΔΣ της Ένωσης Ξεναγών Σαντορίνης

Η Πρόεδρος Βασιλική Ματσακά

Ο Αντιπρόεδρος Παναγιώτης Κοσμίδης

Η Γραμματέας Χαρά Αμπελιώτου

Η Ταμίας Γεωργία Κονίνη

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News