Λευτέρης Ελευθερίου: Τώρα και σε video clip (των Έτερονήμισυ)

Κυκλοφόρησε το νέο video clip της μουσικής κολεκτίβας "Έτερονήμισυ" από τον ομώνυμο δίσκο του συγκροτήματος. “Η Σέβα για τη Σέρβα”, με έθνικ στοιχεία και επιρροές από το ρεμπέτικο, δοσμένα με χιούμορ, βασισμένο σε αληθινά γεγονότα που πραγματεύεται τη ζωή και το θάνατο, σατιρίζοντας την ίδια στιγμή, τις καθημερινές ανθρώπινες σχέσεις.

Η ερμηνεύτρια των "Έτερονήμισυ", Μυρτώ Καμβυσίδη, στο τραγούδι, με τη συμμετοχή του ανθρώπου - ορχήστρα, Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλου και του πολυτάλαντου Λευτέρη Ελευθερίου στα φωνητικά και στις… γυμναστικές επιδείξεις, πέρασαν καλά στα γυρίσματα κι αυτό ελπίζουν να βγαίνει προς τα έξω! Τους στίχους του τραγουδιού υπογράφει η Μαρίτα Αλημίση, η οποία και ήταν εκείνη που έζησε την αληθινή ιστορία από κοντά.

Οι Έτερονήμισυ κυκλοφόρησαν ακριβώς πριν ένα χρόνο τον τρίτο σε σειρά δίσκο τους, με τίτλο "Έτερονήμισυ", ο οποίος μετρά πολλές και σημαντικές συμμετοχές καλλιτεχνών, με σημαντικότερες αυτές του Μανώλη Μητσιά και του Βασίλη Σκουλά. Με κομμάτια που ξεχώρισαν ραδιοφωνικά αλλά και στις ζωντανές εμφανίσεις τους, κατάφεραν να επικοινωνήσουν σε ένα ευρύτερο κοινό την ταυτότητά τους. Μια μεγάλη μουσική ομάδα, με ισχυρές ανθρώπινες σχέσεις, πάθος για τη μουσική και τον στίχο, που εργάζεται σκληρά για αυτό που αγαπά και υπηρετεί.

Η Σέβα για τη Σέρβα

Στίχοι: Μαρίτα Αλημίση / Μουσική: Έτερονήμισυ 

Τραγουδούν: Μυρτώ Καμβυσίδη, Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος & Λευτέρης Ελευθερίου  

Παίζουν οι φίλοι-μουσικοί:

Κιθάρα: Κώστας Ανετάκης 

Κανονάκι: Τάσος Πούλιος

Κλαρίνο: Αντώνης Καλιούρης

Βιόλα: Μιχάλης Καταχανάς

Κοντραμπάσο: Θοδωρής Κουέλης

Μπουζούκι: Ζαχαρίας Αλ Χασάν

Ακορντίνα: Σοφία Μουλακάκη

Ηλεκτρική κιθάρα: Νίκος Χαλκίδης

Κρουστά: Κωστής Καλατζής

Τύμπανα: Κώστας Καρασαββίδης

Με πληροφορίες από τα "Μουσικά Νέα" 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News