Μία ξεχωριστή εκδήλωση

Την Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016 πραγματοποιήθηκε μια ξεχωριστή γιορτή στον προαύλιο χώρο του ΕΕΕΕΚ Νάξου από τον Σύλλογο Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Νάξου. Προσφέρθηκαν σε συνεργασία με τον κ. Στέλιο Κορρέ, συνεργάτης του ομίλου UNESCO ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ, πλούσιο μπουφέ με φαγητά και γλυκά εδέσματα που απόλαυσαν όλοι οι συμμετέχοντες, συγγενείς και φίλοι των μαθητών της Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης Νάξου. Η ορχήστρα αποτελούμενη από τους Αντώνη Τουλούπη και Γιώργο Μουστάκη διασκέδασε με την ζωντανή μουσική τους μαθητές, εκπαιδευτικούς, γονείς και φίλους των ΑΜΕΑ Νάξου ενώ τα μέλη του Συλλόγου μαζί με τους εκπαιδευτικούς του ΕΕΕΕΚ οργάνωσαν τον χώρο δημιουργώντας έτσι όλοι μαζί μια καταπληκτική ατμόσφαιρα.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων κ. Μανώλης Μαργαρίτης, ο Αντιδήμαρχος κ. Τοτόμης Πρωτονοτάριος, ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης κ. Ευάγγελος Παντελιάς και ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Χώρας Νάξου κ. Μάκης Μαυρογιάννης.

Ξεχωριστή και ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή της εκδήλωσης ήταν η βράβευση της επί δύο δεκαετίες προέδρου του Συλλόγου κας Ανθούλας Ανεβλαβή – Κουτελιέρη, με τιμητική πλακέτα που της απένειμε η αντιπρόεδρος του Συλλόγου κ. Ευθυμία Σκουλάτου – Κάβουρα η οποία αναφέρθηκε στο έργο και την προσφορά της τιμωμένης καθώς και την συνεργασία τους κάτω από αντίξοες συνθήκες για να δημιουργήσουν ότι υπάρχει σήμερα στη Νάξο, γύρο από την Ειδική Αγωγή.

Δελτίο Τύπου από την διεύθυνση του ΕΕΕΕΚ Νάξου 

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News