Μητρόπολη Παροναξίας: Βραβεύει τους καλύτερους μαθητές της περσινής χρονιάς

Αποτελεί παράδοση… Και η έναρξη της χρονιάς βρίσκει την Ιερά Μητρόπολη Παροναξίας πιστή στο ραντεβού της να είναι έτοιμη να τιμήσει ή πιο σωστά να επιβραβεύσει τους νέους και νέες, οι οποίοι ολοκλήρωσαν την δευτεροβάθμια εκπαίδευση (2017 – 18) και αποτελούν πλέον μέλη της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης… Και έτσι απόψε, Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2019 στο Δημοτικό Αμφιθέατρο «Ιάκωβος Καμπανέλλης» θα πραγματοποιηθεί η ετήσια εκδήλωση προς τιμή  των μαθητών…..  Να σημειώσουμε ότι ανάλογη εκδήλωση θα γίνει και στη Πάρο την Παρασκευή για τους μαθητές της δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης….

Αναλυτικά το δελτίο Ενημέρωσης / Πρόσκλησης από την Ιερά Μητρόπολης Παροναξίας…  

«Η Ιερά Μητρόπολις Παροναξίας, θέλοντας να τιμήσει και να επιβραβεύσει τους νέους και τις νέες, που εισήχθησαν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και έχουν αποφοιτήσει από τα Λύκεια τού νησιού μας, θα πραγματοποιήσει εόρτια εκδήλωση την Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2019 στις 6.00 μ.μ. στο Δημοτικό Αμφιθέατρο «ΙΑΚΩΒΟΣ ΚΑΜΠΑΝΕΛΛΗΣ» και σας προσκαλεί να συμμετάσχετε οικογενειακώς.

Στην εκδήλωση θα πραγματοποιηθούν σύντομοι χαιρετισμοί από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ. Καλλίνικο, τούς παρευρισκομένους τοπικούς Άρχοντες, τους Διευθυντές των Λυκείων του Νησιού μας και ένα (ή μία) εκπρόσωπο των επιτυχόντων. Εν συνεχεία θα πραγματοποιηθεί η απονομή τιμητικών επαίνων και αναμνηστικών δώρων στους επιτυχόντες και θα ακολουθήσει μικρή δεξίωση, για τους ίδιους και τους συγγενείς τους.

Ευλογημένο το νέο έτος 2019!

Με πολλή αγάπη και θερμές ευχές»