Νάξος - Χατζηανδρέου: "συγχαρητήρια σε τοπικούς Συλλόγους και εθελοντές"

Οι εορταστικές εκδηλώσεις του τριημέρου των Αποκριών αποτελούν παρελθόν. Και ο Λεονάρδος Χατζηανδρέου, επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης «Μαζί Αλλάζουμε», που διεκδικεί το Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, έστειλε συγχαρητήριο μήνυμα… Και απευθύνεται στους τοπικούς συλλόγους και τους εθελοντές που όπως αναφέρει «στήριξαν και πλαισίωσαν όλες αυτές τις δράσεις και εκδηλώσεις, ορμώμενοι από την αγάπη τους για τον τόπο μας και τη διάθεση για προσφορά»… Υποσχέθηκε δε ότι «στόχος μας είναι όχι μόνο η διατήρηση της αλλά ο εμπλουτισμός, η στήριξη, η ανάδειξη και η αξιοποίηση της προς όφελος του τόπου μας».

Αναλυτικά το δελτίο ενημέρωσης με τίτλο «Συγχαρητήριο μήνυμα» αναφέρει:

«Ήθη κι έθιμα βγαλμένα από τη μακραίωνη παράδοση αυτού του τόπου αναβίωσαν τις ημέρες της Αποκριάς από άκρη σε άκρη της Νάξου αλλά και στις Μικρές Κυκλάδες.

Η Χώρα και τα χωριά γέμισαν ζωή και ανέδειξαν για ακόμα μια φορά την πλούσια πολιτισμική τους παράδοση που αποτελεί ένα από τα βασικότερα στοιχεία της ταυτότητας του νησιού μας.

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στους τοπικούς Συλλόγους και τους εθελοντές που στήριξαν και πλαισίωσαν όλες αυτές τις δράσεις και εκδηλώσεις, ορμώμενοι από την αγάπη τους για τον τόπο μας και τη διάθεση για προσφορά.

Τους οφείλουμε ένα μεγάλο «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ» τόσο για την προσφορά τους όσο και για τη ζεστή φιλοξενία σε κάθε επισκέπτη.

Η πολιτιστική μας κληρονομιά είναι η ΔΥΝΑΜΗ μας και στόχος μας είναι όχι μόνο η διατήρηση της αλλά ο εμπλουτισμός, η στήριξη, η ανάδειξη και η αξιοποίηση της προς όφελος του τόπου μας».

photo credit: ΕΑΣ Νάξου