Νάξος: Η επιστροφή των Παραμυθιών

Ολοι έχουμε ανάγκη από ένα όμορφο παραμύθι... Και μας αρέσει να το διαβάζουμε, να το βλέπουμε, να το απολαμβάνουμε. Είτε από τα χείλη των παππούδων, είτε μέσα από μία όμορφη θεατρική παράσταση... "Επιστροφή των παραμυθιών" λοιπόν και εις διπλούν στη Νάξο.. Αρχικά αύριο Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου στη Χώρα της Νάξου (βλ 19:00 στο "Ιακ. Καμπανέλλης") και στη συνέχεια το Σάββατο 28 Δεκεμβρίου στο Φιλώτι (πολιτιστικό κέντρο στις 12 το μεσημέρι)... 

Η υπόθεση; Οι ήρωες των Παραμυθιών ζουν ξέγνοιαστοι στη Χώρα τους. Είναι ευτυχισμένοι γιατί ξέρουν ότι τα παιδιά τους αγαπούν και διαβάζουν τις ιστορίες τους.

Όμως, καθώς περνούν τα χρόνια και η νέα τεχνολογία κάνει δυναμικά την εμφάνισή της, το ενδιαφέρον των παιδιών για τα βιβλία ολοένα και μειώνεται. Έτσι η ανέμελη ζωή των ηρώων αρχίζει να κλονίζεται.Τι θα γίνει αν τα παιδιά σταματήσουν να διαβάζουν παραμύθια; Η Χώρα των Παραμυθιών θα καταστραφεί.

Σε μια προσπάθεια να σωθεί η Χώρα, επιστρατεύονται πέντε ήρωες: ο Πίτερ Παν, η Ντάμα Κούπα, η Ωραία Κοιμωμένη, ο Κακός Λύκος και η Τίνκερμπελ. Θα καταφέρουν οι ήρωες αυτοί να παραμερίσουν τις μεταξύ τους διαφορές και να αγωνιστούν για ένα κοινό σκοπό; Την Επιστροφή των Παραμυθιών !

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ Κείμενο: Γεωργία Παρασκευά - Σκηνοθεσία: Κατερίνα Πολυχρονοπούλου - Σκηνικά: Αγγελίνα Παγώνη - Κουστούμια: Σάντρα Στεφανίδου - Μουσική: Σταύρος Τσουμάνης

Κινησιολογία- Χορογραφίες: Αναστασία Γεωργαλά - Φωτογραφίες: Αγγελίνα Παγώνη

Γραφιστική επιμέλεια: Γιώτα Παρασκευά - Βοηθός ενδυματολόγου: Φώτης Κομεσσάριος

Βοηθός χορογράφου: Ευαγγελία Ρόζη

 Παίζουν: Γιάννης Μπόγρης, Νίκος Σταματόπουλος Μαριάνθη Κολιάκη, Βίκυ Πεντεδέκα, Κορνέλια Κυριάκη

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News