Νάξος - "Ιακ. Καμπανέλλης": Ιστορίες παλιές και καινούργιες

Και οι δράσεις του ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ Νάξου και Μικρών Κυκλάδων συνεχίζονται.. Και σήμερα, Σάββατο 29 Δεκεμβρίου μεταφέρονται στο Θεατρικό Μουσείο «Ιάκωβος Καμπανέλλης» όπου θα εορταστούν τα Χριστούγεννα μέσα από εξαιρετικές δράσεις και με την υπογραφή των ανθρώπων που συγκροτούν την ομάδα του Θεατρικού Μουσείου... 

18:30 «Χριστούγεννα στο θεατρικό μουσείο Ιάκωβος Καμπανέλλης».

Και αυτά τα Χριστούγεννα η ομάδα του Θεατρικού Μουσείου Ιάκωβος Καμπανέλλης έχει ετοιμάσει μια βραδιά με θεατροποιημένες αφηγήσεις για μικρούς και μεγάλους, που με συνοδεία κλασικής μουσικής θα μας ταξιδέψουν σε καιρούς αλλοτινούς και σύγχρονους, σε ήθη και έθιμα αυτών των ημερών που όλοι, μικροί και μεγάλοι, περιμένουμε με χαρά έτοιμοι να δεχτούμε το όνειρο, τη μαγεία, το παραμύθι.

Θα ξεκινήσουμε με Χριστουγεννιάτικα παραμύθια απ’ όλο τον κόσμο για τους μικρούς μας φίλους και θα ακολουθήσει εργαστήρι εμπνευσμένο από τις αναγνώσεις των παραμυθιών.

20:30 χριστουγεννιάτικες ιστορίες, σοβαρές και αστείες, από τη νεοελληνική και παγκόσμια λογοτεχνία, θα ζωντανέψουν μέσα από τις αφηγήσεις της ομάδας του Θεατρικού Μουσείου Ιάκωβος Καμπανέλλης.