Νάξος: Κάλεσμα για γνωριμία και εγγραφή μελών στην Φιλαρμονική

Κάτι νέο γεννιέται… Η Νάξος είναι έτοιμη να «αποκτήσει» Μουσική Σχολή Φιλαρμονικής μέσω της Δημοτικής Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων. Και το προσεχές Σάββατο 18 Νοεμβρίου θα γίνει η πρώτη επίσημη παρουσίαση όχι μόνο των οργάνων αλλά κυρίως των καθηγητών που θα αναλάβουν να στελεχώσουν τη Μουσική Σχολή υπό την επίβλεψη της αρχιμουσικού Μαρίας Ελευθερίου…

Οπότε θα έχει ενδιαφέρον να δούμε την… πρώτη εντύπωση των ενδιαφερόμενων και με την ελπίδα ότι όλα θα κυλίσουν ομαλά και όπως τα οραματίζεται η κα Ελευθερίου που θα τρέξει και την Σχολή. Η  σχετική ανακοίνωση υπογράφεται από τον πρόεδρο της Κοινωφελούς επιχείρησης κο Ευάγγελο Παντελιά… 

 «Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων σας προσκαλεί το Σάββατο 18 Νοεμβρίου στις 15:00 στο αμφιθέατρο του Δημαρχείου, που θα γίνει η παρουσίαση των οργάνων της Μουσικής Σχολής Φιλαρμονικής από τους καθηγητές και την αρχιμουσικό με σκοπό την εγγραφή νέων μελών που θα φοιτήσουν στις σχολές πνευστών και κρουστών της νεοσύστατης φιλαρμονικής του Δήμου Νάξου και μικρών Κυκλάδων.
Στην παρουσίαση οι μαθητές θα έχουν την δυνατότητα να ακούσουν και να δουν όλα τα όργανα, καθώς επίσης θα προσπαθήσουν με τη βοήθεια των καθηγητών να δοκιμάσουν τα όργανα ώστε να επιλέξουν αυτό που τους αρέσει.
Η παρουσίαση αφορά ηλικίες από Δ Δημοτικού έως και ενήλικες. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας εγγραφής.
Τα όργανα που θα παρουσιαστούν είναι Κλαρινέτο – Σαξόφωνο – Φλάουτο – Τρομπέτα – Κόρνο - Τρομπόνι καθώς και όλα τα κρουστά».