Νάξος: Κάλεσμα για προγραμματισμό αποκριάτικων εκδηλώσεων

Όχι δεν είναι αστείο… Δεν έχει σχέση με άλλο Δήμο… Με τον δικό μας έχει σχέση η συγκεκριμένη είδηση… και αφορά το θέμα της οργάνωσης. Λέξη άγνωστη βέβαια αλλά ενδεχομένως να μπει κι αυτή (σ.σ. η οργάνωση) στο λεξιλόγιο του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.
Τι  εννοούμε; Ότι πολύ απλά χθες πάθαμε σοκ και δη πολιτιστικό όταν είδαμε στο email την πρόσκληση από το Δήμο και δη την Δημοτική Επιχείρηση για την έναρξη των διαδικασιών όσον αφορά την διοργάνωση της Ναξιώτικης Αποκριάς.. 
Ναι…. Και με δεδομένο ότι το τριήμερο είναι φέτος στις 17-19 Φεβρουαρίου, μπορεί κάποιος να πει ότι και ..αργήσαμε. Αλλά, εάν σκεφτεί κανείς ότι πέρυσι όλα έγιναν την τελευταία στιγμή, τότε είμαστε σε πλεονεκτική θέση… 
Κι όπως αναφέρει η σχετική πρόσκληση – ανακοίνωση «Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων, πιστή στο ραντεβού της, θα συνδράμει κι εφέτος στη διοργάνωση της Ναξιώτικης Αποκριάς. Στο πλαίσιο αυτό, καλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι, εκπρόσωποι συλλόγων και σωματείων, φορείς και εθελοντές, όπως παραβρεθούν στην πρώτη συνάντηση για τον συντονισμό των αποκριάτικων δρώμενων. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 10 Ιανουαρίου (σ.σ. στα 7 το απόγευμα), στο Μουσείο Ιάκωβος Καμπανέλης, στη Γρόττα».