Νάξος: Μουσικοχορευτική συνάντηση, ξεχωριστό ταξίδι απόψε (01/07) στη Νάξο

Με το καλημέρα του Ιουλίου ή πιο σωστά με το καλησπέρα και η Νάξος υποδέχεται μερικούς από τους πιο γνωστούς Πολιτιστικούς και χορευτικούς συλλόγους της Στερεάς Ελλάδας και της Πελοποννήσου. Σε μία βραδιά που θα μας ταξιδέψει στο χρόνο και στην μουσική / πολιτιστική παράδοση της Ελλάδας. Από τα νησιά έως την ηπειρωτική Ελλάδα... 

Κι ενώ η διοργάνωση είναι από τον ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ Νάξου και Μικρών Κυκλάδων και αποτελεί την ομπρέλα της αποψινής εκδήλωσης (ώρα έναρξης λίγο μετά τις 9 το βράδυ) ρόλο οικοδεσπότη αναμένεται να έχουν τα μέλη του   Πολιτιστικού Συλλόγου Κυνιδάρου Νάξου «Ο Απίκραντος»… Από το τόπο μας άλλωστε. Και από ένα χωριό με τεράστια μουσική παράδοση. Και όπως λένε «Στον Κυνίδαρο, πρώτα χορεύεις, μετά περπατάς. Πρώτα τραγουδάς και μετά μιλάς»… Όμως, δεν θα είναι μόνοι σ’ αυτό το Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών, καθότι μιλάμε για παρουσίαση χορών απ όλη την Ελλάδα.

Ετσι θα συμμετάσχουν τα μέλη του χορευτικού Συλλόγου Μεσσηνίας «Εν Χορώ», ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Πήγασος Λαμίας», το χορευτικό του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου και τέλος ο Ομιλος Χορού και Πολιτισμού Λαμίας «Χορόπολις»

καλή διασκέδαση σε όλους... 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News