Ναξος - Πολύτεκνοι: Στην αγκαλιά του Αη Βασίλη και με κλειστές ...τηλεοράσεις

Χρόνο με το χρόνο οι πολύτεκνοι σε όλη την Ελλάδα μειώνονται… Ο βασικός λόγος; Η έλλειψη κινήτρων από την εκάστοτε κυβέρνηση αλλά και η …τηλεόραση. Ο δεύτερος λόγος αναδεικνύεται μέσα από την ετήσια εορταστική εκδήλωση που έγινε την περασμένη Κυριακή (23/12) στη πόλη της Νάξου από τον Σύνδεσμο Πολυτέκνων Νάξου. Και με δεδομένο ότι κίνητρα δεν έρχονται από την Κυβέρνηση, οι πολύτεκνοι με συντονιστή της εκδήλωσης τον γραμματέα Βαγγέλη Κατσαρά το έριξαν στην διασκέδαση. Και στα γραφεία του συλλόγου (στο χώρο του πρώην ΠΙΚΠΑ και δίπλα στο 2ο Δημοτικό σχολείο) το πρωί της Κυριακής μαζεύτηκαν όχι μόνο τα μέλη του συνδέσμου με τα παιδιά τους αλλά και φίλοι που ήθελαν να περάσουν όμορφα το πρωινό της Κυριακής… Βοήθησε η παρουσία του πληθωρικού και χαμογελαστού Αη Βασίλη αλλά και η μπάντα του Δήμου όπου έπαιξε γιορτινά τραγούδια και βέβαια τα κάλαντα.. .Ανάμεσα στους τυχερούς που πήραν δώρο από τον Αη Βασίλη και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Φώτης Μαυρομμάτης.. Ααααα και να σημειώσουμε ότι έκλεψε την παράσταση εκτός από τον Αη Βασίλη, η ανάρτηση που είχε γίνει από τα μέλη του Συνδέσμου στην είσοδο του κτηρίου για τις γιορτινές ευχές και την παράκληση να κλείσει επιτέλους η τηλεόραση. Βασικά κάνει καλό στα νεύρα…  

Αναλυτικά η ευχαριστήρια επιστολή των Πολύτεκνων που υπογράφουν οι Νίκος Μετζουβής (Πρόεδρος) και Βαγγέλης Κατσαράς (Γραμματέας) αναφέρει:

«Με αφορμή τις Άγιες ημέρες των Χριστουγέννων, ο Σύλλογος Πολυτέκνων Νάξου διοργάνωσε την Κυριακή 23/12/2018 εκδήλωση στα γραφεία του συλλόγου θέλοντας να συμβάλει στο εορταστικό κλίμα και να δημιουργήσει ακόμα περισσότερες όμορφες στιγμές αλλά και στιγμές ξεγνοιασιάς. Μικροί και μεγάλοι φίλοι βρεθήκαν στον εξωτερικό χώρο των γραφείων, όπου με τη συνοδεία της μπάντας του δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων έψαλλαν τα κάλαντα. Ακλούθησαν διάφορα παιχνίδια και δοκιμαστήκαν διάφορα γλυκίσματα. Φυσικά δεν έλειψε από την παρέα μας ο αγαπημένος Άγιος Βασίλης ο οποίος μοίρασε δώρα στα παιδιά.

Θα θέλαμε με τη σειρά μας να ευχαριστήσουμε όλους τους χορηγούς που βοήθησαν έτσι ώστε να βγει αυτή η υπέροχη εκδήλωση.

Τη Μπάντα του δήμου Νάξου και μικρών Κυκλάδων και τη μαέστρο κυρία Ελευθερίου Μαρία

Το τυπογραφείο absolute και τον κύριο Γιώργο Μιχαήλ για το υπέροχο πανό που αναρτήθηκε στα γραφεία του συλλόγου

Την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου

Την Κάβα του κυρίου Παντελιά στον Άγιο Αρσένιο

Τους φούρνους (Ζαφείρης, Λαγογιάννη, Λιόφαγος, Naxos-Bakery, Ραντεβού, Κορρές)

Τα σουπερ Μάρκετ (Κουτελιέρης και Βασαλάκης)

Ευχόμαστε σε όλο τον κόσμο καλές γιορτές με το καλό το νέο έτος με υγεία και πολλά παιδιά!!!»

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News