Νάξος - Σαγκρί: "Ενας Ουρανός ταξίδια" με τους Γαβαλλά - Κοτονιά

Γαβαλλά - Σαγκρί

Ένας Ουρανός τραγούδια. Μία μουσικό αφηγηματική παράσταση τη Δευτέρα 22 Αυγούστου στο Σαγκρί. Με τον τραγουδοποιό Θοδωρή Κοτονιά και την ηθοποιό Κατερίνα Γαβαλλά. Αλλά και τον Βασιλη Κετεντζόγλου στη κιθάρα... Ραντεβού για ταξίδι με σημείο αναφοράς το Σαγκρί και δη τον προαύλιο χώρο στη Μονή του Αγίου Ελευθερίου.. 

Ας δούμε την σχετική πρόσκληση 

Ο αγαπημένος τραγουδιστής - τραγουδοποιός Θοδωρής Κοτονιάς, γνωστός από το εξαιρετικό του τραγούδι «Τα κλειδιά», με την ηθοποιό Κατερίνα Γαβαλλά σας προσκαλούν σε ένα μουσικό ραντεβού… σε Έναν ουρανό Τραγούδια. Μία μουσικοαφηγηματική παράσταση από αυτές που ξέρουν να μας ταξιδεύουν.

Τραγούδια, ποίηση και αφήγηση κάτω από τα αστέρια της Νάξου.

Τραγούδια, ποίηση και αφήγηση κάτω από τα αστέρια στο Σαγκρί της Νάξου, εκεί μπροστά στο εκκλησάκι του Αγίου Ελευθερίου.

Μια μυστική βόλτα πέρα από τον τόπο και τον χρόνο, μέσα από τον δρόμο που η μουσική και ο λόγος μάς φέρνουν ξανά στην καρδιά μας…

Τραγούδια του Θοδωρή Κοτονιά και άλλα από διαφορετικά μέρη του κόσμου…

Στην κιθάρα ο εκπληκτικός δεξιοτέχνης με την ιδιαίτερη ικανότητα στα διαφορετικά χρώματα και τους τρόπους, Βασίλης Κετεντζόγλου.

Από τον Τάσο Λειβαδίτη, τον Νίκο Καζαντζάκη μέχρι τον Τζελαλαντίν Ρουμί & τον Jiddu Krishnamurti…

…Και από τον Μάνο Χατζιδάκι, τον Θανάση Παπακωνσταντίνου και τον Μανώλη Ρασούλη μέχρι τον Leonard Cohen, τον Peter Hammill και τον Asic Veysel… 

Που: Σαγκρί Νάξου - Προαύλιος χώρος Μονής Αγίου Ελευθερίου 

Πότε; Ωρα έναρξης: 21:00 

Είσοδος: Ελεύθερη 

Διοργάνωση: Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων 

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News