Νάξος - Σκαδό: Ερχεται ένα ξεχωριστό φεστιβάλ με φόντο την Αυγουστιάτικη Πανσέληνο

Ο Σύλλογος Σκαδιωτών - Μεσωτών Νάξου  διοργανώνει το 1ο καλοκαιρινό Wild Donkey Festival, από τις 12 έως 16 Αυγούστου 2019, στο Σκαδό.  Μάλιστα, όπως διαβάζουμε στην ιστοσελίδα του συλλόγου στα social media Ε Ε Έρχεται!! Το ονειρο μου γίνεται πραγματικότητα... Ανατρεπτικό φεστιβάλ στο Σκαδό Νάξου υπό το φως της Πανσελήνου που θα έχει από μοντέρνα εικαστική έκθεση σε κυνήγι θησαυρού, από Hash race σε διαγωνισμό Ομορφιάς... για γαϊδουράκια (γιατί θέλουν κι αυτά προστασία και στοργή)! Για την εικαστική έκθεση με θέμα ΟΥΤΟΠΊΑ, δηλωστε συμμετοχή στο [email protected]#wilddonkeyfestivalgr Η υπογραφή είναι από την Marianda VP 

Ακολουθεί το κείμενο της πρόσκλησης:
«Ο Σύλλογος Σκαδιωτών-Μεσωτών Νάξου διοργανώνει και προσκαλεί καλλιτέχνες από όλη την Νάξο να συμμετάσχουν στην εικαστική έκθεση του 1ου καλοκαιρινού Wild Donkey Festival, στο Σκαδό, από τις 12 έως τις 16 Αυγούστου 2019.
Το θέμα της εικαστικής έκθεσης είναι: «Ουτοπία»
Η έκθεση θα απαρτίζεται από δύο ενότητες: α) την περιπατητική, όπου τα έργα θα εκτίθενται υπαίθρια στον κεντρικό (εσωτερικό) δρόμο του χωριού και β) την έκθεση στο Γυμνάσιο. Επιλεγμένα έργα γλυπτικής εκτός θέματος, θα εκτεθούν σε κλειστούς χώρους (φάμπρικα κ.τ.λ.)
Ο Σύλλογος θα φροντίσει για την διάθεση των χώρων, τον φωτισμό και την πρόσκληση του κοινού, παρόλα αυτά οι καλλιτέχνες εκθέτες ή εξουσιοδοτημένοι εκπρόσωποι τους θα έχουν την αποκλειστική ευθύνη της επίβλεψης των έργων τους. 
Οι καλλιτέχνες που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο φεστιβάλ, θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στο email: [email protected] έως τις 15/7/2019. Στην δήλωση συμμετοχής τους θα πρέπει να δηλώνουν και τον αριθμό των έργων με τα οποία θα συμμετέχουν, καθώς και να αποστέλλουν ένα σύντομο βιογραφικό ή / και δήλωση καλλιτέχνη (Artist’s statement).

Υ/Γ: Μοναδική προϋπόθεση είναι τα έργα να μην προσβάλλουν θρησκείες και λαούς, και να μην εκθέτουν ανηλίκους.»