NOBE: Κοπή Αγιοβασιλόπιτας, βράβευση και μουσική εκδήλωση

"Το Σάββατο το βράδυ, το Ιπποκράτειο συντονίστηκε στον παλμό τού ΝΟΒΕ του Ναξιακού Οργανισμού Βιοιατρικών Επιστημών πού έκοβε την Πρωτοχρονιάτικη πίττα του στο κατάμεστο αμφιθέατρο του Νοσοκομείου. Την ομιλία μου την διαδέχθηκε το εξαιρετικό ηχόραμα της Ιστορίας του ΝΟΒΕ που το επιμελήθηκε ο Νίκος Ημελλος. Βραβεύσαμε 26 νέους Ναξιώτες φοιτητές που εισήχθησαν σε ανώτατες υγειονομικές σχολές τιμή στους ίδιους αλλά και στους δασκάλους καί τούς γονείς τους. Τους παρισταμένους τους συνεπήρε η μουσική του Βαγγέλη Κονιτόπουλου, ο οποίος συνοδευόμενος από το βιολί του νεαρού Κώστα Χουζούρη έψαλλε τα κάλαντα καί μετά τραγούδησε μεταξύ άλλων το «Νάξο μου αγαπημένη».  Η εκδήλωση έκλεισε με την ευλογία της αγιοβασιλόπιττας από τον Μητροπολίτη Παροναξίας κκ Καλλίνικον πού ευχήθηκε:ειρηνικόν καί σωτήριον το 2020".  Αυτό αναφέρει στην σελίδα του ο Γιάννης Βλασερός, πρόεδρος του ΝΟΒΕ, για την εκδήλωση του Σαββάτου που όπως είναι κατανοητό στέφθηκε από επιτυχία... 

83554772_1769041666564434_4023731796200914944_n.jpg

Ας δούμε όμως τι αναφέρει και η Χάιδω Μουστάκη στην δική της σελίδα για την εκδήλωση του Σαββάτου, στο Ιπποκράτειο... Και αναφέρει " Βραδιά ξεχωριστή, χτες ,στο Αμφιθέατρο του Ιπποκρατείου Νοσοκομείου Αθηνών ! Διάχυτη στο χώρο ,η αύρα ιατρικής επιστημονικής σιγουριάς που ενέπνεε η παρουσία ιατρών, διακεκριμένων στον χώρο .Λάμψη αισιοδοξίας τα πρόσωπα των νέων φοιτητών από την Νάξο μας στο χώρο υγείας, που βραβεύτηκαν !!!Το ΔΣ της ΝΟΒΕ ,με πρόεδρο τον καρδιολόγο κ.Γιαννη Βλασερο και υπό την αιγίδα της καρδιολογικής κλινικής του Ιπποκρατειου ,έκοψε την Βασιλειοπιτα του ! Πλήθος κόσμου με πρόσωπα και άνεμο αισιοδοξίας ,προσδιδουν φως και λάμψη ελπίδας σε χώρο αγωνίας ... νοσοκομείου ..!

Γονείς ,φίλοι ,άνθρωποι του πνεύματος ,φοιτητές, Νάξιοι εκκολαπτομενοι ιατροί και όχι μόνο ,τίμησαν την ,ιδαιτερης ακτινοβολίας ,εκδήλωση . Καθηλωτικο το Video με αποσπασματικές εικόνες ιατρικής υφής και προσφοράς ανάμεσα και πάνω από τα νεφη έτσι όπως τις συνέλαβε η από ,χιλιάδων ποδών ,δεξιοτεχνική λήψη του φιλωτιτη Ανωτ.αξιωμ.Ε.Α.της πολεμικης Αεροπορίας ,Πιλότου Νικόλα Ημελλου .Μουσική συγκίνηση και πόθος νοσταλγικός ,η μουσική διανθιση της εκδήλωσης από το Βαγγέλη Κονιτοπουλο και τον πολλά υποσχόμενο νεαρό ταλαντούχο φιλωτιτη, Κώστα Χουζούρη ( του Γιάνναρου )
Ηδίστη η ηχητική αίσθηση ,ευχάριστα οξύμωρο νιωσιμο, το νησιωτικο τραγούδι που γλυκανε τους ..απρόβλεπτους τοίχους ...του νοσοκομείου ...! Ο Μητροπολίτης μας ,Παροναξίας ,Καλλίνικος με τη σεμνά επιβλητική του παρουσία και οι άλλοι ιερωμένοι ,λάμπρυναν τη βραδιά !

Μοναδικά μυριοβλαστα ,νιοβγαλτα βλαστάρια εμφυσησαν ...πνοή ..ανάσα ζειδωρης δυναμικής για το αύριο ..!! Γιατρέ κ.Γιαννη Βλασερε ! Έφτασε στην πιο απόμακρη ίνα της ψυχής μου και την ευαισθητοποίησε ,πιότερο ,το φιλί στην ομορφοκορμη επιτυχουσα σε ένα από τα καλλίτερα πανεπιστήμια ,συνάδελφο κόρη σου !! Συγχαρητήρια σε όλα της Νάξου τα παιδιά για την επιτυχία τους στα ανώτερα και ανώτατα εκπαιδευτικά ιατρικά ιδρύματα !!
Καλή χρονιά ! Χρόνια πολλά !! Πάντα επιτυχίες σε όλα τα παιδιά της πατρίδας μας ! Συγχαρητήρια στα ναξιωτακια μας !!!