Οι Φιλωτίτες χορεύουν αλλά και μαθαίνουν θέατρο

Ο ΑΜΣ Φιλωτίου είναι από τους πλέον δραστήριους συλλόγους της Νάξου… Με έμφαση στις πολιτιστικές δράσεις και κυρίως τη βούληση των υπεύθυνων να γνωρίσουν οι νεώτεροι την βαριά ιστορία που κουβαλάει το χωριό. Αυτός είναι και ο λόγος που βλέπουμε όλο και περισσότερες ομάδες να δημιουργούνται. Ακόμη και τμήμα μαγειρικής είδαμε πέρυσι και μάλιστα μόνο από άνδρες, αποδεικνύοντας ότι στο Φιλώτι όλα είναι ξεχωριστά. Ιδιαίτερα… Και τώρα πάμε σε ένα ακόμη εγχείρημα… Όχι του χορού. Άλλωστε οι κάτοικοι του Φιλωτιού λατρεύουν το χορό. Και μάλιστα από μικρά παιδιά… Και χορεύουν καλά. Και δίνουν το παρών σε όλες τις εκδηλώσεις όπου η Νάξος τους έχει ανάγκη. Και ανταποκρίνονται με ιδιαίτερα επιτυχία.. Μέχρι και τηλεοπτικοί σταρ έχουν γίνει…

Το νέο ακούει στο όνομα Θεατρική ομάδα. Και εδώ έχουμε ως υπεύθυνη μία Κατερίνα… Στο χορό είναι η Κατερίνα Βρούτση, στο σανίδι και δη στο θεατρικό, η πρώτη που θα έχει το λόγο, ακούει στο όνομα Κατερίνα Ψαρρά»…

Και όπως διαβάζουμε μέσα από τις επίσημες ανακοινώσεις του ΑΜΣ Φιλωτίου, αύριο Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου, στο πολιτιστικό Κέντρο του Συλλόγου μετά τις 7 το απόγευμα αρχίζουν οι εγγραφές. Και για τα δύο τμήματα. Τόσο το χορευτικό που αναζητεί νέο αίμα ώστε να έχει συνέχεια η δεξαμενή χορευτές, όσο και το θεατρικό ώστε να δούμε παράσταση με φιλωτίτικη προφορά και να χειροκροτήσουμε με πάθος κι αυτή την προσπάθεια…

Xορευτικό τμήμα

Ο ΑΜΣ Φιλωτίου ανακοινώνει ότι την Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου, 7:00 με 9:00 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο του Συλλόγου Φιλωτιτών, θα πραγματοποιηθούν εγγραφές χορευτικό τμήμα του συλλόγου μας.

Με δασκάλα και συντονίστρια την Κατερίνα Βρούτση η χορευτική ομάδα του Συλλόγου μας θα λειτουργήσει τα εξής τμήματα: Παιδικό, Εφηβικό και Ενηλίκων.

Καλούμε τους ενδιαφερόμενους από όλο το νησί να έρθουν μαζί μας στο όμορφο «ταξίδι» του χορού.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον κ. Ψαρρά Ιωάννη στο 694 430 6590.

Καλή «χορευτική» Χρονιά!!!

Δημιουργία Θεατρικής Ομάδας

Ο Σύλλογος μας, συνεχίζοντας να υπηρετεί τον πολιτισμό, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη δημιουργία θεατρικής ομάδας.

Δίπλα μας σε αυτή την προσπάθεια έχουν την χαρά και την τιμή να έχουμε την Κατερίνα Ψαρρά που θα αναλάβει τον συντονισμό και την οργάνωση του τμήματος.

Η κυρία Ψαρρά έχει μεγάλη εμπειρία στον συγκεκριμένο τομέα, καθώς στο παρελθόν έχει ηγηθεί με ιδιαίτερη επιτυχία παρόμοιας προσπάθειας.

Οι εγγραφές στη θεατρική ομάδα θα γίνουν τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου μεταξύ 7:00 και 9:00 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο του Συλλόγου Φιλωτιτών.

Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου του Α.Μ.Σ. Φιλωτίου