Ομάδα Αιγαίου και ΑΙΜ στηρίζουν ...Κουφονήσια (Video)

Η Άννα-Μαρία (Παπαχαραλάμπους) και ο Φάνης (Μουρατίδης) αγοράζουν προϊόντα ΑΙΜ και συμβάλλουν στη δημιουργία του Πολυχώρου Πολιτισμού και Αθλητισμού στο Κουφονήσι! Φέτος, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η ΑΙΜ ταξιδεύει μαζί με την ομάδα Αιγαίου για να φροντίσουν ακόμα περισσότερα χαμόγελα. Σε συνεργασία της ΑΙΜ με τα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος αγοράζοντας ένα προϊόν ΑΙΜ συμβάλουμε στο να φτιαχτεί ο πολυχώρος πολιτισμού και αθλητισμού στο Κουφονήσι.

Η εκστρατεία «Βουρτσίζουμε Μαζί» της ΑΙΜ απευθύνεται σε όλη την οικογένεια, προσφέροντας ενημέρωση και ευαισθητοποίηση για την υιοθέτηση σωστών συνηθειών στοματικής υγείας. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα κοινωνικής υπευθυνότητας, στο πλαίσιο του οποίου μικροί και μεγάλοι εξετάζονται δωρεάν από εθελοντές οδοντιάτρους, παρακολουθούν επίδειξη για τον σωστό τρόπο βουρτσίσματος και ενημερώνονται για τη φροντίδα των δοντιών τους.

Εδώ και 25 χρόνια, η Κινητή Οδοντιατρική Μονάδα της ΑΙΜ επισκέπτεται σχολεία, κατασκηνώσεις και κεντρικά σημεία σε όλη την Ελλάδα, με αποτέλεσμα να έχουν εξεταστεί έως σήμερα περισσότερα από 350.000 παιδιά.

Ο 23ος Διάπλους Αιγαίου Πελάγους θα ξεκινήσει την Πέμπτη 11 Μαΐου 2017 και θα διαρκέσει 12 ημέρες, μέχρι και τη Δευτέρα 22 Μαΐου 2017.

Η Ομάδα θα διανύσει πάνω από 450 ναυτικά μίλια και θα επισκεφθεί 7 νησιά στα οποία θα διενεργηθούν ιατρικές, αιματολογικές και μικροβιολογικές εξετάσεις των κατοίκων. Θα δωρηθεί επίσης εκπαιδευτικό και παιδαγωγικό υλικό στα σχολεία των νησιών, συνοδευόμενο από έργα υποδομής.

Τα νησιά του 23ου Διάπλου:

  • Φούρνοι
  • Θύμαινα
  • Δονούσα
  • Αμοργός
  • Αστυπάλαια
  • Ίος
  • Κουφονήσι
     

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News