Σαντορίνη: Αυτές είναι οι δραστηριότητες που ακυρώνονται

Εκτός από το κλείσιμο των σχολείων που ισχύει σε όλη την Ελλάδα, προκειμένου να προληφθεί η εξάπλωση του κορωνοϊού, αρκετοί σύλλογοι και φορείς της Σαντορίνης έχουν ήδη ανακοινώσει αναβολή ή και ακύρωση προγραμματισμένων δράσεών τους.

Πιο συγκεκριμένα:

Σε εναρμόνιση με τις οδηγίες των αρμοδίων Υπουργείων αναστέλλεται η λειτουργία του Κλειστού Γυμναστηρίου. Η Διοίκηση του ΔΑΠΠΟΣ παρακολουθεί τις εξελίξεις και θα προβεί εκ νέου σε ενημέρωση του κοινού στο προσεχές διάστημα.

Όπως αποφάσισε το ΔΣ του Συλλόγου Κρητών Σαντορίνης “Το Αρκάδι”, η προγραμματισμένη για το Σάββατο 14/3 ετήσια χοροεσπερίδα του Συλλόγου αναβάλλεται. Για 14 μέρες από σήμερα 11/3 αναστέλλονται επίσης τα μαθήματα που γίνονται στον Σύλλογο.

Το Βιομηχανικό Μουσείο Τομάτας Δ. Νομικός ανακοίνωσε πως ακυρώνεται τόσο η διαδραστική έκθεση “Έκρηξη και Ανάφλεξη” που ήταν προγραμματισμένη μέχρι και την Κυριακή 15/3 όσο και τα εκπαιδευτικά προγράμματα για τα παιδιά. Θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση για την επανέναρξη των εκπαιδευτικών προγραμμάτων του Μουσείου.

Ο ΑΟ Θήρας αναβάλλει τις προπονήσεις των ακαδημιών του από σήμερα και για όσο διάστημα θα είναι κλειστά τα σχολεία.

Και η Θύελλα Καμαρίου αναστέλλει προληπτικά τις προπονήσεις όλων των τμημάτων των ακαδημιών της για 14 ημερολογιακές ημέρες από σήμερα.

Τα μαθήματα του Αθλητικού Σκακιστικού Ομίλου Σαντορίνης σε Οία, Καρτεράδο και Εμπορείο αναστέλλονται επίσης για δύο βδομάδες.

Προληπτική αναστολή εκπαιδευτικών και καλλιτεχνικών δραστηριοτήτων έχει αποφασιστεί και για το Εθνικό Ωδεία και τα Παραρτήματά του ανά την Ελλάδα, επομένως το Εθνικό Ωδείο Θήρας θα παραμείνει κλειστό ως τις 25/3. Τα μαθήματα θα αναπληρωθούν και θα υπάρξουν σχετικές ενημερώσεις. 

Με πληροφορίες από την ιστοσελίδα atlantea.news