Σαντορίνη - ΔΑΠΠΟΣ: Οι παραδοσιακοί χοροί ξεκινούν, εγγραφές τώρα

ΔΑΠΠΟΣ Σαντορίνη

Οταν έχεις ανεξάρτητους φορείς, μπορείς να κάνεις δράσεις που κάνουν κάνουν τη διαφορά. Και ο ΔΑΠΠΟΣ στη Σαντορίνη έχει αποδείξει ότι σε ετήσια βάση, παίζει σημαντικό ρόλο στις δράσεις που πραγματοποιούνται στο νησί των Κυκλάδων...  Μία απ αυτές έχει σχέση με τα τμήματα Παραδοσιακών χορών ώστε οι κάτοικοι να μην χάσουν την επαφή τους με τη παράδοση.. Και; 

Ο Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ σας ενημερώνει πως από τις 27 Σεπτεμβρίου 2021 και μέχρι τις 6 Οκτωβρίου 2021 θα έχετε τη δυνατότητα εγγραφής στα Τμήματα Παραδοσιακών Χορών του Οργανισμού για την εκπαιδευτική χρονιά 2021 – 2022.

Τα μαθήματα απευθύνονται σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου και θα πραγματοποιούνται υπό την καθοδήγηση της χοροδιδασκάλου μας, κας Σταματίνας Ξιάρχου στην αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ κάθε Τρίτη (19:30 – 20:30 & 20:30 – 22:00) και Πέμπτη (19:30 – 20:30). Επίσης, θα δημιουργηθεί και ένα τμήμα ενηλίκων που θα πραγματοποιείται κάθε Πέμπτη (20:30 – 22:00).

Τα μαθήματα, τα οποία προσφέρονται δωρεάν από τον Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ, θα ξεκινήσουν στις 12 Οκτωβρίου 2021, ενώ τα τμήματα θα ανακοινωθούν στους ενδιαφερόμενους μετά την κατανομή τους από την χοροδιδάσκαλο, καθώς ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος.

Τις αιτήσεις εγγραφής μπορείτε να τις προμηθευτείτε είτε στην ιστοσελίδα του οργανισμού www.dappos-santorini.com, είτε στα γραφεία διοίκησης του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ. Η υποβολή των αιτήσεων μπορεί να πραγματοποιηθεί μέσω e-mail στο dappossantorini@gmail.com ή δια ζώσης στον Οργανισμό (Δευτ- Παρ, 8:30-15:00

 

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News