Σαντορίνη: Εν οδώ & ΔΑΠΠΟΣ συνδιοργανώνουν γιατί.. "8 γυναίκες κατηγορούνται"

Θέατρο

Ο Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ και η Θεατρική Ομάδα Θήρας «Εν οδώ» συνδιοργανώνουν και σας προσκαλούν την Κυριακή 19 Ιουνίου 2022 στις 20:00 στο Λύκειο Φηρών για να παρακολουθήσετε την θεατρική παράσταση «8 γυναίκες κατηγορούνται».  

Το κλασικό αριστούργημα του  Ρομπέρ Τομά , μια μαύρη κωμωδία ή ένα δριμύ κατηγορώ για την πατριαρχία και την τοξικότητα του άνδρα που χρησιμοποιεί σαν μαριονέτα την γυναικεία παρουσία.

Ένα σύγχρονο έργο με σεβασμό στο πρωτότυπο κείμενο με την σκηνοθετική ματιά του Δρ. Αντώνη Γάκη και πρωτότυπη μουσική από τον Γεώργιο Ρούσο.

Οπως διαβάζουμε στην σχετική ανάρτηση από την ομάδα "Εν Οδώ" ... Στο φιλόξενο χώρο του Γυμνασιου Μεσαριας με την ανοχή και την στήριξη του σχολείου καθως και το πανηγυροσπιτο του Αγίου Παισιου και την οικογένεια Πατηνιωτη είμαστε έτοιμοι να σας ταξιδέψουμε στην Γαλλία της δεκαετίας του 50 σε ένα σπίτι που 8 γυναίκες μπλέκονται σε μια δολοφονία που ξεκίνησε χρόνια πριν.. Την Κυριακή 19/6 στις 20:00 στο Λυκειο των Φηρών  !

Πρωταγωνιστούν: Αναστασοπούλου Τία, Βαμβακούρη Ιωάννα, Καραμπατζάκη Σταυρούλα, Λυγνού Άννα, Πατηνιώτη Ελένη, Σελμάν Αναστασία, Ταλιαδούρου Μαρίνα, Φουστέρη Βαρβάρα.

Οικονομική ενίσχυση: 7 ευρώ

Μαθητές- Άνεργοι –Αμέα| Είσοδος ελεύθερη

Παραγωγή: Θεατρική Ομάδα Θήρας «Εν οδώ».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News