Σαντορίνη: Χριστουγεννιάτικο Χωριό και εντυπωσιακό εορταστικό πρόγραμμα

Η αλήθεια είναι ότι μας είχαν προειδοποιήσει από ...χθες " Η διοίκηση του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ και όλοι οι εργαζόμενοι, δουλεύουν με εντατικούς ρυθμούς ώστε να ετοιμάσουν  όχι απλά ένα Χριστουγεννιάτικο χωριό, αλλά μια γιορτινή εμπειρία που θα καλύψει ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων για κάθε ηλικία... Για πρώτη φορά θα δοθεί στους κάτοικους  της Σαντορίνης - σε μικρούς και μεγάλους - η δυνατότητα να βιώσουν την εμπειρία ενός Χριστουγεννιάτικου χωριού στο νησί. Με πολλά παράλληλα δρώμενα, εκδηλώσεις και παιχνίδια΄".

Ε και σήμερα είχαμε τις επίσημες ανακοινώσεις και με την κλεψύδρα να αδειάζει καθότι η Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου είναι ...κοντά.  Ο Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ πρωτοπορεί και δημιουργεί τα «Χριστούγεννα Στην Σαντορίνη», ένα θεματικό πάρκο που για πρώτη φορά θα βιώσουμε στο νησί και που θα προσφέρει όλη την μαγεία των γιορτών με δεκάδες εκδηλώσεις. Κάθε μέρα θα είναι και μια ξεχωριστή εμπειρία για μικρούς και μεγάλους.
Με ένα παγοδρόμιο που σας περιμένει να το απολαύσετε, την μόνιμη παρουσία εμψυχωτών, την γωνιά των παιχνιδιών για ηλικίες από 1 έως 8 ετών, το εργαστήρι ζαχαροπλαστικής, την γωνιά των παραμυθιών, το εργαστήρι των ευχών, το σπιτάκι των κατασκευών, τον παιδικό κινηματογράφο και το εορταστικό bazaar από συλλόγους και κατοίκους του νησιού.

Έχουν προγραμματιστεί πολλές παιδικές παραστάσεις και συναυλίες, προβολές ταινιών, εκπαιδευτικές εκδηλώσεις και Guest  Dj's που θα σας διασκεδάσουν. Την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου στις 18:30 ξεκινά η γιορτινή έναρξη, από τους «Παφ-Πουφ & Πίπη» και την διαδραστική παράσταση με διαγωνισμούς και χορό. Κάθε μέρα κάτι διαφορετικό, κάτι γιορτινό, κάτι μαγικό σας περιμένει στον Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ, όπου εκτός από τις προγραμματισμένες θα υπάρχουν και πολλές εκδηλώσεις εκπλήξεις! Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό θα λειτουργεί μέχρι την 1η Ιανουαρίου και θα είναι ανοιχτό τις καθημερινές 15:30-21:30 και τις Κυριακές και αργίες 11:30-21:30.

Ακολουθεί το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων.