Σύρος: Καλή ... πολιτιστική σεζόν με Κρατική Ορχήστρα Αθηνών

Ο Δήμος Σύρου - Ερμούπολης υποδέχεται την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών το Σάββατο 18 Ιουλίου 2020, στην Έπαυλη Τσιροπινά στην Ποσειδωνία, σηματοδοτώντας την έναρξη του προγράμματος “Σύρος Πολιτισμός” 2020 και τον εορτασμό της επετείου των 20 χρόνων επαναλειτουργίας του ανακαινισμένου στην αρχική του μορφή Ιστορικού Θεάτρου “Απόλλων”, του μοναδικού λυρικού θεάτρου στην καρδιά του Αιγαίου.

Παρά τις πρωτόγνωρες συνθήκες της φετινής χρονιάς, λόγω του Covid19, το πρόγραμμα “Σύρος - Πολιτισμός” θα προσαρμόζεται στα νέα δεδομένα με πρωταρχικό κριτήριο να παραμένουμε ασφαλείς διατηρώντας παράλληλα την υψηλή ποιότητα και την αισθητική που διαχρονικά το χαρακτηρίζει.

Στο πλαίσιο του κύκλου συναυλιών “95 χρόνια Μίκης Θεοδωράκης”, η Ορχήστρα θα παρουσιάσει πέντε από τους 36 δημοφιλείς Χορούς του Νίκου Σκαλκώτα, το γεμάτο ένταση Κοντσέρτο για βιολί σε λα ελάσσονα του Γιόχαν Σεμπάστιαν Μπαχ, με σολίστ τον ραγδαία ανερχόμενο Γιώργο Μπάνο, ενώ το πρόγραμμα θα κλείσει με την παγκόσμιας ακτινοβολίας Σουίτα Μπαλέτου “Ζορμπάς”. Στο πόντιουμ, ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής της ΚΟΑ, Στέφανος Τσιαλής.

Η εκδήλωση είναι μια συνδιοργάνωση του Δήμου Σύρου - Ερμούπολης και της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών, υπό την αιγίδα και την αμέριστη υποστήριξη της Βουλής των Ελλήνων.

Ώρα έναρξης: 21:00 [Μετά την έναρξη της εκδήλωσης δεν θα επιτρέπεται η είσοδος στο χώρο]

Είσοδος ελεύθερη με υποχρεωτική έκδοση ατομικού δελτίου εισόδου. Αποκλειστική διανομή στο ταμείο του Θεάτρου “Απόλλων” από Τρίτη 14 Ιουλίου έως και Παρασκευή 17 Ιουλίου ώρες 10:00 – 14:00 και 18:00 – 21:00, καθώς και το Σάββατο 18 Ιουλίου ώρες 10:00 – 14:00.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Στο πλαίσιο των μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας, σύμφωνα με την εγκύκλιο του Υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού (ΥΠΠΟΑ/ΓΓΓΣΠ/312359/1536/23-06-2020), σας ενημερώνουμε ότι:

α) ο αριθμός των θέσεων που θα διατεθούν είναι συγκεκριμένος και δεν θα υπάρχει δυνατότητα έκδοσης δελτίων εισόδου στον χώρο της εκδήλωσης.

β) η χρήση μη ιατρικής μάσκας είναι υποχρεωτική κατά την είσοδο και την έξοδο σας από το χώρο.

γ) ως χώρος στάθμευσης των οχημάτων έχει οριστεί το Γήπεδο του Ποιμαντικού Κέντρου “Άγιος Παύλος” στην Ποσειδωνία, απ’ όπου ο κόσμος θα προσέρχεται στον χώρο της εκδήλωσης, διασχίζοντας πεζή τον εσωτερικό χώρο του Κέντρου.

Δελτίο Τύπου - Δήμος Σύρου Ερμούπολης

 

Διαβάστε εδώ όλες τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από τις σελίδες του naxospress.gr

Δείτε εδώ όλες τις ειδήσεις μέσα από την πλατφόρμα του google news...

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News