Στοίχημα - Ελλάδα: Θα τριτώσει το καλό για τον Βόλο που εντυπωσιάζει κυρίως επιθετικά;

Στοίχημα

Εκκίνηση  στα προγνωστικά Πέμπτης, από τους γείτονες Ιταλούς και το παιχνίδι Τορίνο – Λάτσιο (ώρα έναρξης 19:30). Παραδοσιακά ζευγάρι που μας δίνει γκολ και θέαμα στην Ιταλία. Έχουν μπει μέτρια στη σεζόν και οι δύο, αλλά με κοινή συνισταμένη τις πολλές φάσεις που κάνουν και δέχονται σε κάθε παιχνίδι. Θεωρώ πως θα δούμε παιχνίδι με αρκετό πάνω – κάτω στις δύο εστίες.

Πηγαίνουμε Ισπανία, στο παιχνίδι Γρανάδα – Ρεάλ Σοσιεδάδ (ώρα έναρξης 20:30). Ο Αλγκουαθίλ μπορεί και διαχειρίζεται τις απουσίες που έχουν προκύψει στη Σοσιεδάδ, χωρίς η ομάδα να χάνει ιδιαίτερα σε δυναμική. Πιο μεστές και γεμάτες εμφανίσεις από τη Σοσιεδάδ, η Γρανάδα κυρίως με κλεφτοπόλεμο τα παλεύει τα παιχνίδια. Δύσκολα θα ανοίξει ο ρυθμός στο ματς, μια στοιχειωδώς σοβαρή Σοσιεδάδ έχει το πρώτο λόγο.

Στην Ελλάδα τώρα έχουμε το παιχνίδι Βόλος ΝΠΣ – Ατρόμητος (ώρα έναρξης 20:30). Εξαιρετικό ξεκίνημα από τους Βολιώτες,μέτριο έως κακό για τον Ατρόμητο. Και λέω έως κακό, διότι εκτός από τη βαθμολογική συγκομιδή, η εικόνα του μέσα στο γήπεδο είναι αποκαρδιωτική. Σε δύο παιχνίδια μέχρι στιγμής δεν έχει καταφέρει να παίξει στοιχειωδώς σοβαρό ποδόσφαιρο. Σε αντίθεση με το Βόλο που επιθετικά τουλάχιστον, δείχνει ορεξάτος και ικανός.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο και τα καλύτερα προγνωστικά στο koubanezos.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News