Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΣτοίχημαΣτοίχημα - Euro 2021: Αυτόν τον παίκτη (Χάρι Κέιν) ποια ομάδα θα...

Στοίχημα – Euro 2021: Αυτόν τον παίκτη (Χάρι Κέιν) ποια ομάδα θα τον πάρει;

|

Είναι ο καλύτερος επιθετικός στο νησί.. Ο Χάρι Κέιν είναι ελεύθερος από την Τότεναμ και πλέον γίνεται για την απόκτησή του… Και οι στοιχηματικές εταιρείες παίζουν τα ρέστα τους.

To 2017, ο επιθετικός και ηγέτης της Τότεναμ, Χάρι Κέιν, είχε δηλώσει πως αν στα επόμενα τρία χρόνια δεν κατακτήσει ένα τρόπαιο με τα «Σπιρούνια», θα είναι πάρα πολύ απογοητευμένος. Εδώ είμαστε, λοιπόν, τέσσερα χρόνια μετά και ο Χάρι Κέιν παρά τα πολλά ατομικά του επιτεύγματα, μένει ακόμα άτιτλος σε συλλογικό επίπεδο.

Οι Λονδρέζοι κατάφεραν να φτάσουν φέτος σε έναν τελικό, αυτόν του Λιγκ Καπ Αγγλίας, αλλά ηττήθηκαν με 1-0 από τη Μάντσεστερ Σίτι και στο τέλος της σεζόν το μόνο που πανηγύρισαν ήταν η 7η θέση στο πρωτάθλημα, που τους δίνει την πρόκριση για τα προκριματικά του καινούργιου ευρωπαϊκού θεσμού, του Κόνφερενς Λιγκ. Το πόσο θα το πάρουν στα σοβαρά το νέο αυτό Κύπελλο είναι θέμα κουβέντας στην εκπομπή για προβλέψεις στοιχήματος.

Κάθε άλλο παρά επιτυχημένη θα πρέπει να θεωρείται η σεζόν για την Τότεναμ και παράλληλα όλα πλέον δείχνουν πως ο 27χρονος επιθετικός θα κοιτάξει να βρει έναν νέο προορισμό, όπου θα μπορεί να διεκδικεί τίτλους.

Παρ’ όλα αυτά οι στοιχηματικές δεν φαίνεται πως έχουν ως δεδομένη την αποχώρηση του Άγγλου από την ομάδα του Λονδίνου, προσφέροντας την απόδοση για την παραμονή του στο σύλλογο στο χαμηλό 2.00!

Μάχη του Μάντσεστερ για τον Άγγλο φορ

Σύμφωνα πάντως με τα όσα έχει πει στο παρελθόν ο Χάρι Κέιν, ο πρωταρχικός του στόχος είναι να παραμείνει στο Νησί.

Έτσι, ως πρώτο φαβορί για την απόκτησή του, είναι η ομάδα με τις περισσότερες επιτυχίες στην Αγγλία τα τελευταία έτη, η οποία επίσης θα αναζητήσει ένα βασικό σέντερ φορ, στο φετινό καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι. Ο λόγος για τη Μάντσεστερ Σίτι, με τον Χάρι Κέιν, να αναφέρει σε πρόσφατη δήλωσή του, ότι είναι όνειρο κάθε επιθετικού να αγωνίζεται πλάι, στο μεγάλο σταρ των Πολιτών, Κέβιν Ντε Μπρούινε. Όλα αυτά μαζί οδήγησαν στο να βρίσκουμε την απόδοση της Σίτι ως την επόμενη ομάδα του Άγγλου στράικερ, στο 2.10.

Στη 3η θέση της κατάταξης, στη λίστα με τους πιθανούς προορισμούς του Κέιν, βρίσκεται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι Κόκκινοι Διάβολοι μπορεί να έμειναν άτιτλοι για 4η σερί σεζόν, όμως η απόκτηση ενός επιθετικού τέτοιου βεληνεκούς, θα ανεβάσει πολλά επίπεδα τον σύλλογο. Η σχετική απόδοση δίνεται στο αξιοπρεπέστατο 4.50.

Ενδιαφέρον και από Λονδίνο

Μία ακόμα ομάδα που έχει συνδέσει επίσης το όνομά της με τον Άγγλο, είναι η Τσέλσι. Οι Μπλέ, μόλις κατέκτησαν το Champions League, έχουν τρομερό υλικό και προπονητή και θα παλέψουν το χρόνου για όλους τους τίτλους που μπορούν να διεκδικήσουν. Στη θεωρία, ακούγεται ως ιδανικός προορισμός για τον 27χρονο και τους στόχους που έχει θέσει για να πετύχει στα επόμενα χρόνια της καριέρας του. Οι στοιχηματικές πάντως δίνουν τη συγκεκριμένη επιλογή, στο υψηλό 8.00.

Πολλές ομάδες ακόμη έχει ακουστεί κατά καιρούς, πως ενδιαφέρονται για να εντάξουν τον Χάρι Κέιν στο δυναμικό τους και εμείς θα περιμένουμε τις νέες εξελίξεις.


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

ΠΝΑι: Επιτήδειοι αποσπούν χρήματα υποδυόμενοι υπαλλήλους

Προσοχή! Επιτήδειοι αποσπούν χρήματα από πολίτες και επιχειρηματίες, υποδυόμενοι υπαλλήλους της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου

Πάσχα: Σύγχυση στην αγορά αρνιού

Αντιδράσεις για την ένταξη των αμνοεριφίων στο «καλάθι» – Ανησυχία για την επάρκεια λόγω εξαγωγών

Νάξος – ΧΥΤΑ: Υπό έλεγχο και έσβησε η φωτιά

Εσβησε η φωτιά που ξέσπασε νωρίς το πρωί της Παρασκευής στο ΧΥΤΑ της Νάξου

“Νόσος Νάξος”: Ενεργοποιείται (από Νοσοκομείο Νάξου) η διαδικασία του γονιδιακού ελέγχου

Συνάντηση την περασμένη Δευτέρα (22/04) στο Δημαρχείο Νάξου με σκοπό την ενεργοποίηση της διαδικασίας γονιδιακού ελέγχου για τη "Νόσος Νάξος"

ΑΠΑΣ Νάξου Terranaxia – Play Offs: Φινάλε στο όνειρο, ήττα στην Βούλα και αποκλεισμός

Ο ΑΠΑΣ Νάξου Terranaxia πάλεψε αλλά πνίγηκε στην άμυνα του Πρωτέα Βούλας - Ηττα στον 3ο αγώνα 66-55 και με 2-1 ήττες έμεινε εκτός συνέχεια - Το σχόλιο της διοίκησης για το φετινό ταξίδι της Ναξιώτικης Ομάδας

Πανναξιακός ΑΟΚ – Play Offs: “Εδώ είναι Νάξος” και επίδειξη δύναμης κόντρα στον Ηλυσιακό

Εντυπωσιακός ο Πανναξιακός ΑΟΚ κέρδισε τον Ηλυσιακό 74-62, έφερε τη σειρά στα ίσα (1-1 νίκες) και ο τελικός για την μάχη του τελικού την προσεχή Κυριακή (28/04) στα Ιλίσια

Εκτακτο: Φωτιά σε εξέλιξη στο ΧΥΤΑ της Νάξου (photos)

Γύρω στις 6 το πρωί της Παρασκευής ξέσπασε φωτιά στο ΧΥΤΑ της Νάξου - Στο χώρο και δύναμη του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Νάξου

Νάξος: Τοποθετήθηκαν νέες σύγχρονες προκατασκευασμένες αίθουσες σε σχολεία

Φ. Μαυρομμάτης δηλώνει ότι "Νέες σύγχρονες προκατασκευασμένες αίθουσες τοποθετήθηκαν σε σχολεία”

Νάξος – Αναβολή: Οι καιρικές συνθήκες “νίκησαν” το μπάσκετ

Αναβλήθηκε ο αγώνας Πανναξιακός ΑΟΚ - Ηλυσιακός λόγω αδυναμίας έλευσης των διαιτητών - Αύριο (όπως και ο αγώνας Πρωτέας - ΑΠΑΣ Νάξου) η αναμέτρηση την ίδια ώρα στο "Δημ. Περιστεράκης"

Νάξος – ΛΕ.ΜΟ.Ν.: Απόλυτα επιτυχημένο το σεμινάριο ασφαλούς οδήγησης (photo)

Η VOM ολοκλήρωσε με επιτυχία το σεμινάριο ασφαλούς οδήγησης στη ΛΕ.ΜΟ.Ν Νάξου (photo)

Νάξος: Ερχεται η τακτική συνεδρίαση Επιτροπής Τουριστικής προβολής και ανάπτυξης

Τακτική Συνεδρίαση Επιτροπής Τουριστικής Προβολής και Ανάπτυξης αύριο Παρασκευή - Ποια τα θέματα

Νάξος – Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος: Πότε ξεκινάει το Πασχαλινό ωράριο καταστημάτων

Το Πασχαλινό ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων στη Νάξο ανακοίνωσε ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος του νησιού (πίνακας)

Fast Ferries – Πρωτομαγιά: Εμφάνιση στη Νάξο του “Fast Ferries Andros”

Η Fast Ferries ενημερώνει για την κίνηση των πλοίων της κατά την απεργία της Πρωτομαγιάς - ΤΙ θέλει το Fast Ferries Andros στη Νάξο;

Νάξος – ΧΥΤΑ: Υπό έλεγχο και έσβησε η φωτιά

Εσβησε η φωτιά που ξέσπασε νωρίς το πρωί της Παρασκευής στο ΧΥΤΑ της Νάξου

“Νόσος Νάξος”: Ενεργοποιείται (από Νοσοκομείο Νάξου) η διαδικασία του γονιδιακού ελέγχου

Συνάντηση την περασμένη Δευτέρα (22/04) στο Δημαρχείο Νάξου με σκοπό την ενεργοποίηση της διαδικασίας γονιδιακού ελέγχου για τη "Νόσος Νάξος"

Πανναξιακός ΑΟΚ – Play offs: Ωρα τελικού (15:00) κόντρα στον Ηλυσιακό

Ο Πανναξιακός ΑΟΚ αντιμετωπίζει σήμερα τον Ηλυσιακό για τον 2ο αγώνα των πλέι οφ... (Αφίσα)

ΛΕ.ΜΟ.Ν.: Ξεκίνησε το 3ήμερο εκπαιδευτικό σεμινάριο χωμάτινης οδήγησης

Η Λέσχη Μοτοσυκλετιστών Νάξου (ΛΕ.ΜΟ.Ν.) κάλεσε τον Βασίλη Ορφανό για ένα τριήμερο εκπαιδευτικό σεμινάριο χωμάτινης οδήγησης - Πως μπορείτε να δώσετε το παρών

Νάξος – Ολυμπιακή Φλόγα: ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΘΛΙΨΗ για τους πολιτικούς νάνους, απρέπεια σε έναν Ναξιώτη Πρωταθλητή

Ο Στράτος Φουτάκογλου γράφει για όσα έγιναν την ημέρα της Λαμπαδηδρομίας στη Νάξο με επίκεντρο τον παραγκωνισμό του Ναξιώτη πρωταθλητή Γιάννη Ξενάκη