Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΣτοίχημαΣτοίχημα - Euro 2021: Γαλλία εναντίον Πορτογαλίας και ποντάρουμε στα πολλά γκολ

Στοίχημα – Euro 2021: Γαλλία εναντίον Πορτογαλίας και ποντάρουμε στα πολλά γκολ

|

Το μεγάλο ντέρμπι του 6ου Ομίλου απόψε (23/06, 22:00) με Πορτογαλία απέναντι στη Γαλλία και ο Κώστας Φίλιος αναλύει την πρότασή του… Ποια είναι και γιατί 

Η πρόταση απόψε θα είναι από τον όμιλο των… θηρίων, τον 6ο, όπου όλα είναι ανοιχτά την τελευταία (3η) αγωνιστική, με τη Γαλλία να είναι ήδη στους «16» και τις Γερμανία, Πορτογαλία και Ουγγαρία να διεκδικούν την πρόκριση. Θα σταθώ στο ματς Πορτογαλία – Γαλλία (ώρα έναρξης 22:00), όπου αμφότερες ψάχνουν απαντήσεις για τις κακές εμφανίσεις που προηγήθηκαν.

Γράφει ο Κώστας Φίλιος.

Διάβασε εδώ τα πιο έγκυρα προγνωστικα euro 2020 !

Οι Πορτογάλοι… μάζεψαν 4 γκολ από τους Γερμανούς και προσγειώθηκαν απότομα, μετά το 3-0 της πρεμιέρας επί της Ουγγαρίας. Τουλάχιστον σημείωσαν και 2 γκολ, οπότε δεν χάλασαν τη διαφορά τερμάτων, που θα τους χρειαστεί σε περίπτωση που τερματίσουν 3οι με 3 βαθμούς. Σε σχέση με την ομάδα που πήρε το Euro το 2016 βλέπουμε πως διαθέτουν περισσότερες λύσεις στην επίθεση και γενικότερα το δημιουργικό σκέλος, όμως πίσω υπάρχει θέμα.

Παρ’ όλο που στο κέντρο της άμυνας δεσπόζει ο Ρούμπεν Ντίας, καλύτερος παίκτης της Πρέμιερ Λιγκ για φέτος, ο Πέπε έχει πατήσει τα 38 και δεν βρίσκεται στα καλύτερά του. Πραγματικά για ομάδα του Σάντος η ανασταλτική λειτουργία κόντρα στη Γερμανία, ήταν πρωτοφανώς κακή. Ζήτησε βελτίωση και αντίδραση από τους παίκτες του και η αλήθεια είναι πως δύσκολα θα κάνουν χειρότερη εμφάνιση από αυτή με τα «πάντσερ».

Η Γαλλία πλήρωσε τον «κυνισμό» της παραχωρώντας 1-1 στην Ουγγαρία. Μπορεί παίκτες και τεχνική ηγεσία να έριξαν το φταίξιμο στη ζέστη που επικρατούσε στη Βουδαπέστη, όμως η ουσία είναι πως ήταν εξωφρενικά άστοχοι και έκαναν «παιδικά» λάθη στην άμυνα. Έχουν προκριθεί οι «τρικολόρ» με τους 4 βαθμούς που συνέλλεξαν στις δύο πρώτες αγωνιστικές και μάλιστα κρατούν την τύχη στα χέρια τους, αφού με νίκη τερματίζουν πρώτοι, ό,τι και να κάνει η Γερμανία με την Ουγγαρία.

Μπροστά είναι «φωτιά», με Μπενζεμά, Εμπαπέ, Γκριζμάν, υπάρχει και η επιλογή του Ζιρού, όχι πλέον αυτή του Ντεμπελέ (χάνει το τουρνουά λόγω τραυματισμού), που ήταν συνήθως η πρώτη αλλαγή του Ντεσάμπ. Πίσω είναι το θέμα, η συννενόηση ανάμεσα στην αμυντική τετράδα είναι κακή και οι αντίπαλοι κάνουν φάσεις, ιδιαίτερα όταν βγαίνουν στην κόντρα. Φανταστείτε να μην υπήρχε και ο Καντέ να καλύπτει τις «τρύπες».

Εδώ να αναφέρω πως θεωρητικά με μια ισοπαλία βολεύονται και οι δύο, καθώς προκρίνεται και η Πορτογαλία. Είδαμε όμως και στο ματς της Ουκρανίας με την Αυστρία πως τα πράγματα δεν είναι πάντα τόσο απλά. Αν έρθουν ισόπαλες και γίνει το φυσιολογικό στο άλλο ματς (κερδίσει η Γερμανία), τότε η Γαλλία τερματίζει 2η και πέφτει πάνω στην Αγγλία και η Πορτογαλία 3η και πέφτει πάνω σε Βέλγιο ή Ολλανδία.

Αντιθέτως, ο πρώτος θα αντιμετωπίσει μία από τις Ελβετία, Ουκρανία, οπότε θα έχει μεγαλύτερες πιθανότητες να προχωρήσει στη διοργάνωση. Επίσης, θα έχουν προηγηθεί και τα παιχνίδια του 5ου ομίλου και η Πορτογαλία θα γνωρίζει ακριβώς τι θα χρειάζεται ώστε να προκριθεί ως καλύτερη τρίτη.

θα μείνω λοιπόν, στο αγωνιστικό, επιλέγοντας το G/G που προκύπτει από τα … πυρηνικά που διαθέτουν στην επίθεση, αλλά και στην αστάθεια που παρουσιάζουν στην άμυνα. 

 

Διαβάστε περισσότερα Προγνωστικά Euro 2021 στο Foxbet.


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Πανναξιακό (10ο) Πρωτάθλημα Τάβλι: Πρωταθλητής ο ρούκι Βαγγέλης Παπαδόπουλος

Ο Βαγγέλης Παπαδόπουλος το είπε και το έκανε.. Με 3-1 νίκες κατέκτησε το 10ο Πανναξιακό Πρωτάθλημα Τάβλι

Γ. Λεονταρίτης: “Ζήτησε δωρεάν μετακίνηση των ερασιτεχνικών αθλητικών σωματείων”

Η Πρόταση του αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων, Γ. Λεονταρίτη αναφορικά με τα πλοία που επιδοτούνται από το κράτος, για τις ανάγκες των αθλητών σε όλο το Ν. Αιγαίο - Τι πρότεινε ο Γιάννης Μαργαρίτης

ΝΕ ΠΑΣΟΚ ΚΥΚΛΑΔΩΝ : ΟΧΙ στην συγκάληψη

Η πρόταση που καταθέτει η ΝΕ ΠΑΣΟΚ Κυκλάδων σχετικά με τα Τέμπη και την πρόταση δυσπιστίας

Νάξος: Εξειδικευμένοι κλαδευτές – αναρριχητές ανέλαβαν το κλάδεμα των δέντρων

Ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων έχει αναθέσει σε εξειδικευμένους κλαδευτές... Τι αναφέρει η κα Κεφαλά

Το Επιμελητήριο Κυκλάδων στην Ευρωπαϊκή Σύνοδο της Διεθνούς Ένωσης Εταιρειών Κρουαζιέρας (CLIA) στη Γένοβα

Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τη βιώσιμη ανάπτυξη της κρουαζιέρας στις Κυκλάδες

Νάξος – Καρνάγιο: Γεννητούρια στη παραλία

Νέοι κάτοικοι στο καρνάγιο της Νάξου

Δεύτεροι “φτωχότεροι” καταναλωτές της Ευρώπης οι Έλληνες

Εκτός όμως από τον υψηλότερο μέσο πληθωρισμό, πρόσφατη μελέτη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής αποδεικνύει ότι η Ελλάδα πληρώνει ακριβότερα και τον πληθωρισμό της απληστίας, σε σύγκριση με την υπόλοιπη ΕΕ.

Μύκονος – AKTES: Ενημέρωση (30/03) για την Κλιματική Αλλαγή

Ομιλία για την κλιματική αλλαγή από την Εταιρεία Μελέτης Αρχαίων Ακτογραμμών - ΑΚΤΕS .. Που και πότε

10ο Πανναξιακό Πρωτάθλημα Τάβλι: Τελικός και ο πρωτάρης Παπαδόπουλος στη πρόκληση της καριέρας του

Ο μεγάλος τελικός του 10ου Πανναξιακού Πρωταθλήματος Τάβλι ξεκινάει. Ποιος θα επικρατήσει; Ο έμπειρος Μαγκανάρης ή ο ρούκι Παπαδόπουλος;

Αλυκό: Ο Φάρος που “φωτίζει” την γαστρονομία της Νάξου

Ανοίγει την Παρασκευή 5 Απριλίου ο Φάρος του Αλυκού - Τι περιλαμβάνει το μενού

Νάξος (Αγγίδια) – Ενοριακός Ναός Αγίου Χαραλάμπους: Ψήφισμα για την εκδημία του Δημητρίου Σέργη

Το ψήφισμα του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου του Ενοριακού Ναού Αγίου Χαραλάμπους Αγγιδίων Νάξου για το θάνατο του Δημητρίου Σέργη

Απόκριες 2024: Το “ευχαριστώ” από το Σύλλογο Γυναικών Κωμιακής (video)

Τα μέλη του Συλλόγου Γυναικών Κωμιακής με ανάρτησή τους στα social media λένε ένα μεγάλο "ευχαριστώ" σε όσους βρέθηκαν στην πανέμορφη Κωμιακή (video)

Η δράση της Μαρίας Καρυστιανού δείχνει το δρόμο για μία κοινωνία που δεν θα ανέχεται την αδικία

Ο Αλέκος Αρβανιτάς αναλύει την εβδομάδα που μας πέρασε... Από την Καρυστιανού στις Βρυξέλλες έως τον Λοβέρδο και τη Νέα Δημοκρατία - Την Ακρίβεια έως τον Γεωργιάδη και τις απαντήσεις του.. Αναρωτιέται δε εάν στην Ελλάδα γίνονται τέτοια πράγματα

Νάξος: Εξειδικευμένοι κλαδευτές – αναρριχητές ανέλαβαν το κλάδεμα των δέντρων

Ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων έχει αναθέσει σε εξειδικευμένους κλαδευτές... Τι αναφέρει η κα Κεφαλά

Naxos Medical: Επίσκεψη από τον πλαστικό χειρουργό Νικόλαο Μουστάκη

Σάββατο 23 Μαρτίου θα πραγματοποιήσει προγραμματισμένο Ιατρείο ο Στρατιωτικός Ιατρός, Πλαστικός Επανορθωτικός και Αισθητικός Χειρουργός, Νικόλαος Μουστάκης

Επαρχείο Νάξου – Τμήμα Δημόσιας Υγείας: Περί ορθής διαχείρισης των υγρών αποβλήτων

Ενημέρωση για τη σωστή διαχείριση των υγρών αποβλήτων ενόψει τουριστικής σεζόν

Express Skopelitis: Ετοιμος να επιστρέψει στη δράση

Το Express Skopelitis είναι έτοιμο. Παραμένει στον Πειραιά και ενδεχομένως αύριο να μπει στην καθημερινή του ρουτίνα