Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΣτοίχημαΣτοίχημα - Ισπανία (Σεγούντα): Πλεονέκτημα στην Αλκορκόν λόγω έδρας και εμπειρίας

Στοίχημα – Ισπανία (Σεγούντα): Πλεονέκτημα στην Αλκορκόν λόγω έδρας και εμπειρίας

|

Αλκορκόν εναντίον Σαμπαντέλ σε ντέρμπι παραμονής και ο Γιώργος Ραπτάκης αναλύει γιατί ποντάρει στην οικοδέσποινα για τη νίκη

 

Το υπερβολικά συμπιεσμένο πρόγραμμά των τελευταίων ημερών στην Ισπανία που έχω τη τιμή να γράφω εδώ στη Foxbet, σε συνδυασμό με πολύ δυσάρεστα γεγονότα στη καθημερινότητα μου, δεν μου επιτρέπουν να είμαι ως συνήθως στοιχηματικά «άπατρις». Δηλαδή να κάνω την αγαπημένη μου ασχολία και να γυρίζω από χώρα σε χώρα σκαλίζοντας ομάδες στα διάφορα πρωταθλήματα. Αυτή η ενασχόληση απαιτεί πνευματική διαύγεια, ψυχική και σωματική ηρεμία που δυστυχώς εδώ και καιρό δεν έχω.

Παίξε νόμιμα στην sportingbet casino

Γράφει για το Foxbet ο Γιώργος Ραπτάκης

Υποχρεωτικά λοιπόν θα ασχοληθώ με κάτι από Ισπανία και πιο συγκεκριμένα με τον αγώνα της Αλκορκόν με τη Σαμπαντέλ (σ.σ. ώρα έναρξης 20:00) στη Σεγούντα. Όπως έχω παρατηρήσει στις δύο επαγγελματικές κατηγορίες όλες οι «παλιοσειρές» σιγά σιγά την έχουν σκαπουλάρει και σώζονται. Στην Πριμέρα την αρχή έκανε η Λεβάντε, μπήκε σφήνα η Κάντιθ, ακολούθησε η Αλαβές, να και η Χετάφε. Στη Σεγούντα είχαμε τη Μάλαγα των απείρων προβλημάτων, προστέθηκε στις σωσμένες η Πάλμας, η Τενερίφε, πρόσφατα η Οβιέδο, σχεδόν σίγουρο είναι για τη Σαραγόσα, οπότε μας έμεινε η Αλκορκόν.

Έχει κλείσει 11 σερί χρόνια στην κατηγορία έχοντας οργώσει κάθε σπιθαμή των γηπέδων. Μου φαντάζει δύσκολο στη 12η χρονιά της να φουντάρει. Στον πάγκο υπάρχει ο κόουτς «Αντζελότι» Ανκέλα, ο φιλόσοφος επίσης όπως τον λένε, πολύπειρος και ικανός με 24 χρόνια στο επάγγελμα. Η ομάδα του σήμερα αν κερδίσει θα πάει στους 45 πόντους και θα ελπίζει με Τζιρόνα και Εσπανιόλ να βρει του υπόλοιπους για να σωθεί. Έρχεται από την ήττα στη Μαγιόρκα με 2-0 όπου δεν μπορούσε να σταθεί εμπόδιο. Ίσως και να μην ήθελε να καταναλώσει δυνάμεις αφού αλλού στοχεύει. Θεωρητικά λοιπόν σήμερα είναι γι’ αυτόν το «εύκολο» αλλά τρομερά κρίσιμο ματς. Καλό για αυτόν ότι δεν έχει απουσίες.

Πάω στη νεοφώτιστη Σαμπαντέλ. Είναι 20ή με δύο σερί ήττες και 40 πόντους αλλά σαφώς ελπίζει ακόμα στη σωτηρία κι αυτή. Μετά την Αλκορκόν έχει την Πονφεραντίνα και τη Μιραντές, άρα εξαρτάται από την «ελεημοσύνη» τους. Πρόλαβα και είδα το τελευταίο της ματς με την Τενερίφε όπου έχασε με 2-0 και δεν μου άρεσε καθόλου. Παίζεις για την ύπαρξή σου ρε παιδί μου αλλά δε ματώνεις, δε πιέζεις, δεν, δεν, δεν. Η κακή συγκυρία γι’ αυτήν σήμερα είναι οι απουσίες.

Εδώ να κάνω μία διάκριση. Απουσία από απουσία προφανώς έχει διαφορά. Όταν λοιπόν σε σχέση με το τελευταίο σου παιχνίδι όπου κατέβασες την καλή σου ενδεκάδα, έχασες σχεδόν τους μισούς υπάρχει θέμα. Τιμωρίες λοιπόν στερούν 4 παίκτες, εκ των οποίων ο ένας είναι ο Στόιτσκοφ (πέρυσι παίκτης της Αλκορκόν με 16 γκολ που τώρα όμως ανήκει στη Μαγιόρκα), ο παίκτης που κάνει τη «διαφορά» και είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας με 9 γκολ.

Θα ισχυριστώ, με τη σχετική επιφύλαξη που βλέπεται στο χάντικαπ, ότι καταρχήν δεν θα χάσει η Αλκορκόν. Προφανώς ο στόχος μου είναι η νίκη της ομάδας του «Αντζελότι».

Διάβασε περισσότερα προγνωστικά για τη Σεγούντα Ντιβιζιόν στο Foxbet


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Το Επιμελητήριο Κυκλάδων στην Ευρωπαϊκή Σύνοδο της Διεθνούς Ένωσης Εταιρειών Κρουαζιέρας (CLIA) στη Γένοβα

Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τη βιώσιμη ανάπτυξη της κρουαζιέρας στις Κυκλάδες

Νάξος – Καρνάγιο: Γεννητούρια στη παραλία

Νέοι κάτοικοι στο καρνάγιο της Νάξου

Δεύτεροι “φτωχότεροι” καταναλωτές της Ευρώπης οι Έλληνες

Εκτός όμως από τον υψηλότερο μέσο πληθωρισμό, πρόσφατη μελέτη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής αποδεικνύει ότι η Ελλάδα πληρώνει ακριβότερα και τον πληθωρισμό της απληστίας, σε σύγκριση με την υπόλοιπη ΕΕ.

Μύκονος – AKTES: Ενημέρωση (30/03) για την Κλιματική Αλλαγή

Ομιλία για την κλιματική αλλαγή από την Εταιρεία Μελέτης Αρχαίων Ακτογραμμών - ΑΚΤΕS .. Που και πότε

Express Skopelitis: Ετοιμο να επιστρέψει στη δράση

Το Express Skopelitis είναι έτοιμο. Παραμένει στον Πειραιά και ενδεχομένως αύριο να μπει στην καθημερινή του ρουτίνα

Νάξος: Αυτοκίνητο βρέθηκε σε χαντάκι

Σε χαντάκι στον επαρχιακό δρόμο Νάξου - Γαλανάδου βρέθηκε αυτοκίνητο

Μύκονος: “Καμπάνα” σε beach bar, ποιος ο λόγος;

Νέα «καμπάνα» σε beach bar για κατάληψη αιγιαλού - Βάσει της σύμβασης παραχώρησης θα έπρεπε να καταλαμβάνει μόλις 356 τ.μ.

Πολιτιστικός και Περιβαλλοντικός Σύλλογος Γυναικών Νάξου: Πρόσκληση για κατασκευή χελιδονοφωλιάς

Πότε και που ο Πολιτιστικός και Περιβαλλοντικός Σύλλογος Γυναικών Νάξου θα δημιουργήσει χελιδονοφωλιές

Ιος – Cycladic Identity: “Το βλέμμα της Νεότητας στις Κυκλάδες”

Πότε και που παρουσιάζεται το πρόγραμμα "Το βλέμμα της Νεότητας στις Κυκλάδες"

10ο Πανναξιακό Πρωτάθλημα Τάβλι: Τελικός και ο πρωτάρης Παπαδόπουλος στη πρόκληση της καριέρας του

Ο μεγάλος τελικός του 10ου Πανναξιακού Πρωταθλήματος Τάβλι ξεκινάει. Ποιος θα επικρατήσει; Ο έμπειρος Μαγκανάρης ή ο ρούκι Παπαδόπουλος;

Αλυκό: Ο Φάρος που “φωτίζει” την γαστρονομία της Νάξου

Ανοίγει την Παρασκευή 5 Απριλίου ο Φάρος του Αλυκού - Τι περιλαμβάνει το μενού

Νάξος (Αγγίδια) – Ενοριακός Ναός Αγίου Χαραλάμπους: Ψήφισμα για την εκδημία του Δημητρίου Σέργη

Το ψήφισμα του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου του Ενοριακού Ναού Αγίου Χαραλάμπους Αγγιδίων Νάξου για το θάνατο του Δημητρίου Σέργη

Απόκριες 2024: Το “ευχαριστώ” από το Σύλλογο Γυναικών Κωμιακής (video)

Τα μέλη του Συλλόγου Γυναικών Κωμιακής με ανάρτησή τους στα social media λένε ένα μεγάλο "ευχαριστώ" σε όσους βρέθηκαν στην πανέμορφη Κωμιακή (video)

Η δράση της Μαρίας Καρυστιανού δείχνει το δρόμο για μία κοινωνία που δεν θα ανέχεται την αδικία

Ο Αλέκος Αρβανιτάς αναλύει την εβδομάδα που μας πέρασε... Από την Καρυστιανού στις Βρυξέλλες έως τον Λοβέρδο και τη Νέα Δημοκρατία - Την Ακρίβεια έως τον Γεωργιάδη και τις απαντήσεις του.. Αναρωτιέται δε εάν στην Ελλάδα γίνονται τέτοια πράγματα

Naxos Medical: Επίσκεψη από τον πλαστικό χειρουργό Νικόλαο Μουστάκη

Σάββατο 23 Μαρτίου θα πραγματοποιήσει προγραμματισμένο Ιατρείο ο Στρατιωτικός Ιατρός, Πλαστικός Επανορθωτικός και Αισθητικός Χειρουργός, Νικόλαος Μουστάκης

Αφρική: Ο Ναξιώτης ορειβάτης που κατέκτησε το Κιλιμάντζαρο

Ο Αντώνης Μαργαρίτης πέτυχε έναν άθλο. Κατάφερε να ανέβει στην ψηλότερη κορυφή βουνού στην Αφρική - Πως περιγράφει την εμπειρία του

Επαρχείο Νάξου – Τμήμα Δημόσιας Υγείας: Περί ορθής διαχείρισης των υγρών αποβλήτων

Ενημέρωση για τη σωστή διαχείριση των υγρών αποβλήτων ενόψει τουριστικής σεζόν

Η Νάξος αποχαιρετά την Φεβρωνία Λαμπρίδου και την συνοδεύει στο ταξίδι στην αιωνιότητα

Με την αρωγή της Θέκλας Κίζη αποχαιρετούμε την Φεβρωνία Λαμπρίδου... Στιγμές που μένουν αξέχαστες