Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΣτοίχημαΣτοίχημα - Κατάρ 2022: Μαρόκο για πρόκριση

Στοίχημα – Κατάρ 2022: Μαρόκο για πρόκριση

|

Ολοκληρώνει τη δουλειά το Μαρόκο, παίρνει την πρωτιά η Ισπανία – Τι θα κάνει ο Ολυμπιακός στην Πόλη; Οι προτάσεις από τη σελίδα foxbet.gr 

Βρισκόμαστε στα μισά της τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων του Μουντιάλ, σήμερα θα προκύψουν ακόμα δύο ζευγάριαγια τη φάση των «16».

Ο Καναδάς έχει ήδη αποκλειστεί, η Ισπανία είναι η πιο άνετη από τις υπόλοιπες ομάδες. 

Οι αγώνες μεταδίδονται από το Μουντιαλ καναλι του ΑΝΤ1 και τη συνδρομητική πλατφόρμα ΑΝΤ1+.

Στο μπάσκετ, εκκίνηση της 11ης αγωνιστικής της Euroleague, με τον Ολυμπιακό να δοκιμάζεται στην Κωνσταντινούπολη από την Έφες.

Ακολουθούν οι επιλογές του Foxbet.gr από το κουπόνι της Πέμπτης (1/12).

5512. Έφες – Ολυμπιακός (19:30)

Πριν πάμε στο Μουντιάλ, θα ξεκινήσουμε με μπάσκετ και το ματς του Ολυμπιακού για την Ευρωλίγκα. Έχει πάρει τα… πάνω της η Έφες, η οποία μετράει 5 συνεχόμενες νίκες σε πρωτάθλημα και Ευρωλίγκα. Στη «διαβολοβδομάδα» πήρε δύο διπλά στην Ιταλία επί της Μιλάνο και της Βίρτους. Πιθανόν να αγωνιστεί για πρώτη φορά φέτος ο Λάρκιν. Ο Ολυμπιακός την προηγούμενη εβδομάδα έχασε στο Ισραήλ από τη Μακάμπι και κέρδισε στο ΣΕΦ την Άλμπα. Σταθερά στη 2η θέση η ομάδα του Μπαρτζώκα, που στο πρωτάθλημα διέλυσε με 72-100 τον Προμηθέα στην Πάτρα. Το ματς είναι μια επανάληψη του περσινού  ημιτελικού της διοργάνωσης. Περιμένουμε υψηλό σκορ και από τις δύο ομάδες και θα πάμε στο Over 164.5 σε απόδοση το 1.90.

140. Καναδάς – Μαρόκο (17:00)

Για τον 6ο όμιλο. Ο Καναδάς έμεινε με τις καλές εντυπώσεις της πρεμιέρας, καθώς στη 2η αγωνιστική ηττήθηκε 4-1 από την Κροατία και αποκλείστηκε μαθηματικά. Χωρίς κίνητρο στο φινάλε, ο κόουτς Χέρντμαν πιθανόν να δώσει χρόνο συμμετοχής και σε άλλους παίχτες. Το Μαρόκο έκανε την έκπληξη κόντρα στο ισχυρό Βέλγιο και επικράτησε απολύτως δίκαια 2-0. Αν δεν ηττηθεί θα βρεθεί στους «16», ενώ ένας συνδυασμός αποτελεσμάτων τον ευνοεί και σε περίπτωση ήττας (διαβάστε αναλυτικά στην ανάλυση του αγώνα). Το Μαρόκο παίζει για δύο αποτελέσματα, οπότε θα καλυφτούμε και θα επιλέξουμε το combo Χ2  & Under 2,5 σε απόδοση 2.25.

141. Κροατία – Βέλγιο (17:00)

Για τον ίδιο όμιλο, η Κροατία μετά την επίδειξη δύναμης κόντρα στον Καναδά (4-1) προκρίνεται αν δεν ηττηθεί, αλλιώς χρειάζεται και ήττα του Μαρόκου και να κρατήσει την καλύτερη διαφορά τερμάτων. Το Βέλγιο ηττήθηκε 2-0 από το Μαρόκο και ακολούθησε… έκρηξη στο εσωτερικό του. Δηλώσεις παιχτών εναντίων συμπαιχτών του και παραδοχή πως είναι μια γερασμένη ομάδα. Πάντως, με νίκη προκρίνεται στα νοκ άουτ, ενώ με «Χ» περιμένει ευρεία ήττα τους Μαρόκου. Το μόνο θετικό πως το «βαρύ» πυροβολικό, Λουκάκου προορίζεται για βασικός. Το Βέλγιο αποτελεί την απογοήτευση της διοργάνωσης,  όμως έχει την ευκαιρία να ρεφάρει. Η Κροατία παίζει για δύο αποτελέσματα. Μάχη λεπτομερειών αναμένουμε, που ίσως δεν αναδείξει νικητή. Αξίζει το ρίσκο στη μοιρασιά, το «Χ» είναι σε απόδοση 3.35.

 

142. Ιαπωνία – Ισπανία (21:00)

Περνάμε στον 5ο όμιλο. Η Ιαπωνία έβαλε… τρικλοποδιά στον εαυτό της με την ήττα από την Κόστα Ρίκα κι εκεί που είχε ευκαιρία να εξασφαλίσει την παρουσία της στους «16» από την προηγούμενη αγωνιστική, τώρα έχει μπλέξει. Πλέον μόνο με νίκη μπορεί να είναι 100% σίγουρη, σε περίπτωση ισοπαλίες χρειάζεται συνδυασμό αποτελεσμάτων (δείτε αναλυτικά στην ανάλυση του αγώνα), με ήττα χαιρετάει. Η Ισπανία με 4 βαθμούς είναι σε πλεονεκτική θέση. Μόνο με ήττα κινδυνεύει να μείνει εκτός, κι αυτό θα πρέπει να κερδίσει η Κόστα Ρίκα τη Γερμανία, ή τα «πάντσερ» να κερδίσουν και να καλύψουν τη διαφορά τερμάτων που τους χωρίζει. Η Ισπανία είναι καλύτερη ομάδα και αφού έχει κίνητρο (θέλει και την πρωτιά θα τη στηρίξουμε. Το διπλό σε συνδυαστικό με το Under 3,5 ανεβαίνει στο πολύ καλό 2.25.

143. Κόστα Ρίκα – Γερμανία (21:00)

Ολοκληρώνουμε με το δεύτερο ματς του 5ου ομίλου. Η Κόστα Ρίκα έκανε την έκπληξη την προηγούμενη αγωνιστική και με τη νίκη επί της Ιαπωνίας μπορεί να κοιτάζει τα σενάρια πρόκρισης. Με νίκη θα βρεθεί στους «16» με «Χ» θέλει ήττα της Ιαπωνίας από την Ισπανία. Η Γερμανία πήρε διπλό «φιλί της ζωής» τη 2η αγωνιστική. Η ίδια απέσπασε ισοπαλία από την Ισπανία, ενώ η αποψινή της αντίπαλο έκοψε βαθμούς από την Ιαπωνία που την είχε νικήσει στην πρεμιέρα. Με νίκη περιμένει από την Ισπανία να κάνει το καθήκον της κόντρα στην Ιαπωνία, ενώ αν έρθει ισοπαλία τότε θα χρειαστεί τη διαφορά τερμάτων. Η Γερμανία,  μάλλον θα τη γλιτώσει … φτηνά. Δεν περιμένουμε να γκελάρει με την Κόστα Ρίκα, αλλά οι αποδόσεις πάνω της δεν έχουν να πούνε τίποτα.  Τίμια μπορεί να χαρακτηριστεί η επιλογή του να σκοράρει μόνο η Γερμανία, τη βρίσκουμε σε απόδοση στο 1.72.

* Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις, οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας |

Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

 


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Νάξος: Εξειδικευμένοι κλαδευτές – αναρριχητές ανέλαβαν το κλάδεμα των δέντρων

Ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων έχει αναθέσει σε εξειδικευμένους κλαδευτές... Τι αναφέρει η κα Κεφαλά

Το Επιμελητήριο Κυκλάδων στην Ευρωπαϊκή Σύνοδο της Διεθνούς Ένωσης Εταιρειών Κρουαζιέρας (CLIA) στη Γένοβα

Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τη βιώσιμη ανάπτυξη της κρουαζιέρας στις Κυκλάδες

Νάξος – Καρνάγιο: Γεννητούρια στη παραλία

Νέοι κάτοικοι στο καρνάγιο της Νάξου

Δεύτεροι “φτωχότεροι” καταναλωτές της Ευρώπης οι Έλληνες

Εκτός όμως από τον υψηλότερο μέσο πληθωρισμό, πρόσφατη μελέτη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής αποδεικνύει ότι η Ελλάδα πληρώνει ακριβότερα και τον πληθωρισμό της απληστίας, σε σύγκριση με την υπόλοιπη ΕΕ.

Μύκονος – AKTES: Ενημέρωση (30/03) για την Κλιματική Αλλαγή

Ομιλία για την κλιματική αλλαγή από την Εταιρεία Μελέτης Αρχαίων Ακτογραμμών - ΑΚΤΕS .. Που και πότε

Express Skopelitis: Ετοιμο να επιστρέψει στη δράση

Το Express Skopelitis είναι έτοιμο. Παραμένει στον Πειραιά και ενδεχομένως αύριο να μπει στην καθημερινή του ρουτίνα

Νάξος: Αυτοκίνητο βρέθηκε σε χαντάκι

Σε χαντάκι στον επαρχιακό δρόμο Νάξου - Γαλανάδου βρέθηκε αυτοκίνητο

Μύκονος: “Καμπάνα” σε beach bar, ποιος ο λόγος;

Νέα «καμπάνα» σε beach bar για κατάληψη αιγιαλού - Βάσει της σύμβασης παραχώρησης θα έπρεπε να καταλαμβάνει μόλις 356 τ.μ.

Πολιτιστικός και Περιβαλλοντικός Σύλλογος Γυναικών Νάξου: Πρόσκληση για κατασκευή χελιδονοφωλιάς

Πότε και που ο Πολιτιστικός και Περιβαλλοντικός Σύλλογος Γυναικών Νάξου θα δημιουργήσει χελιδονοφωλιές

10ο Πανναξιακό Πρωτάθλημα Τάβλι: Τελικός και ο πρωτάρης Παπαδόπουλος στη πρόκληση της καριέρας του

Ο μεγάλος τελικός του 10ου Πανναξιακού Πρωταθλήματος Τάβλι ξεκινάει. Ποιος θα επικρατήσει; Ο έμπειρος Μαγκανάρης ή ο ρούκι Παπαδόπουλος;

Αλυκό: Ο Φάρος που “φωτίζει” την γαστρονομία της Νάξου

Ανοίγει την Παρασκευή 5 Απριλίου ο Φάρος του Αλυκού - Τι περιλαμβάνει το μενού

Νάξος (Αγγίδια) – Ενοριακός Ναός Αγίου Χαραλάμπους: Ψήφισμα για την εκδημία του Δημητρίου Σέργη

Το ψήφισμα του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου του Ενοριακού Ναού Αγίου Χαραλάμπους Αγγιδίων Νάξου για το θάνατο του Δημητρίου Σέργη

Απόκριες 2024: Το “ευχαριστώ” από το Σύλλογο Γυναικών Κωμιακής (video)

Τα μέλη του Συλλόγου Γυναικών Κωμιακής με ανάρτησή τους στα social media λένε ένα μεγάλο "ευχαριστώ" σε όσους βρέθηκαν στην πανέμορφη Κωμιακή (video)

Η δράση της Μαρίας Καρυστιανού δείχνει το δρόμο για μία κοινωνία που δεν θα ανέχεται την αδικία

Ο Αλέκος Αρβανιτάς αναλύει την εβδομάδα που μας πέρασε... Από την Καρυστιανού στις Βρυξέλλες έως τον Λοβέρδο και τη Νέα Δημοκρατία - Την Ακρίβεια έως τον Γεωργιάδη και τις απαντήσεις του.. Αναρωτιέται δε εάν στην Ελλάδα γίνονται τέτοια πράγματα

Naxos Medical: Επίσκεψη από τον πλαστικό χειρουργό Νικόλαο Μουστάκη

Σάββατο 23 Μαρτίου θα πραγματοποιήσει προγραμματισμένο Ιατρείο ο Στρατιωτικός Ιατρός, Πλαστικός Επανορθωτικός και Αισθητικός Χειρουργός, Νικόλαος Μουστάκης

Αφρική: Ο Ναξιώτης ορειβάτης που κατέκτησε το Κιλιμάντζαρο

Ο Αντώνης Μαργαρίτης πέτυχε έναν άθλο. Κατάφερε να ανέβει στην ψηλότερη κορυφή βουνού στην Αφρική - Πως περιγράφει την εμπειρία του

Επαρχείο Νάξου – Τμήμα Δημόσιας Υγείας: Περί ορθής διαχείρισης των υγρών αποβλήτων

Ενημέρωση για τη σωστή διαχείριση των υγρών αποβλήτων ενόψει τουριστικής σεζόν

Η Νάξος αποχαιρετά την Φεβρωνία Λαμπρίδου και την συνοδεύει στο ταξίδι στην αιωνιότητα

Με την αρωγή της Θέκλας Κίζη αποχαιρετούμε την Φεβρωνία Λαμπρίδου... Στιγμές που μένουν αξέχαστες