Στοίχημα - Μαρόκο: Η μία ψάχνεται η άλλη χάνεται

Σειρά σήμερα στο παιχνίδι μου παίρνει το Μαρόκο σε ένα αρκετά δύσκολο ματς. Ο λόγος για τον αγώνα ανάμεσα στην 13η Χασάνια Αγαδίρ και την 11η Γιουσουφιά Μπερεσίντ, στην έδρα της πρώτης.

Γράφει ο Νίκος Ραπτάκης

Μάθε τα πάντα για το novibet casino

Το πρωτάθλημα στο Μαρόκο έχει ακόμα «ψωμί» δέκα αγωνιστικών, ωστόσο η διαφορά των δύο ομάδων από τη γραμμή του χάους είναι ήδη στους 10 και 11 πόντους αντίστοιχα, συνεπώς δεν θα κινδυνέψουν.

Όπως έχω αναφέρει και άλλοτε, ένα από το πιο «επικίνδυνα» επαγγέλματα στα κράτη αυτά είναι του προπονητή. Τους αλλάζουν για πλάκα. Για παράδειγμα η Αγαδίρ έχει αλλάξει 4, ενώ στην Μπερεσίντ ξαφνικά προέκυψε μεγάλη αναταραχή. Μετά τον τελευταίο της εντός έδρας αγώνα με την πολύ ισχυρή Μπερκάνε που τέλειωσε 0-0, καρατομήθηκε αμέσως ο προπονητής Ομάρ Αζμανί.

Ο λόγος έχει να κάνει με το γεγονός ότι μετά την επανέναρξη η ομάδα του δεν κόβει ούτε με «βαλέ». Σε 4 ματς έχει 0-2-2. Η ομάδα θα συνεχίσει με υπηρεσιακό, για όποιον τον ενδιαφέρει, τον Αμπντέλ-Ραχίμ Αλ Ναζάρ.

Μυστήριο όμως καλύπτει και την άμεση καρατόμηση του αστέρα της ομάδας Χαϊτάμ Αϊνά (Μ, 22/0), ο οποίος έκανε ένα περίεργο ποστ στο tweeter μιλώντας για σκλαβοπάζαρα, Θεό, καθήκον και διάφορα άλλα. Η ομάδα δεν εξήγησε γιατί τον «έστειλε». Δράττομαι λοιπόν της ευκαιρίας με την αναμπουμπούλα που προέκυψε και θα υποστηρίξω την Αγαδίρ.

Ομάδα που ξεκίνησε καλά στο πρωτάθλημα, με βλέψεις στους θεσμούς στους οποίους περιμένει το πράσινο φως αν επανεκκινήσεων (είναι ήδη στα ημιτελικά του Κονφεντερέισον Καπ), διαθέτει τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος Καρίμ Ελ Μπερκαουί (10 γκολ).

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News