Στοίχημα - Μεξικό: Το θέλουν και θα σκοράρουν για το 2.10!

Συνεχίζεται η δράση στο πρωτάθλημα του Μεξικό, με το οποίο καταπιάνεται και σήμερα στη στήλη του στο Foxbet ο Αντώνης Κόκκινος.

Μάθε εδώ τα πάντα για τη net bet

Σάντος Λαγκούνα – Ατλέτικο Σαν Λουίς:

Η ομάδα του Αλμάδα έχει βρει πατήματα το τελευταίο διάστημα και μετράει τρεις νίκες και μια ισοπαλία. Έχει κάποιες απουσίες βέβαια για απόψε η Σάντος, αλλά στην έδρα της ξέρει πως να εκμεταλλευτεί καταστάσεις και να πάρει αυτό που θέλει. Είναι ανώτερο σύνολο πάντως από την Σαν Λουίς και αν προσέξει την άμυνα της, μπορεί να πάρει το ματς.

Η ομάδα του Βάσκες από την άλλη, έρχεται από μεγάλη νίκη με 2-1 επί της Κερέταρο και έβαλε τέλος στο σερί ήττων. Έφτιαξε την ψυχολογία της και θέλει να προλάβει τη 12η θέση. Για να γίνει αυτό, θα πρέπει να πάει… τρένο στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές. Με λίγα λόγια θα πάει να παίξει φουλ επίθεση όπως κάνει συνήθως δηλαδή, με τα 7/8 εκτός έδρας να έχουν εμφανίσει G/G.

Με δεδομένο ότι και οι δύο θέλουν τρίποντο και με την αγωνιστική συμπεριφορά της Σαν Λουίς, το ματς μπορεί να ανοίξει. Θα πάω στο G/G & Over 2.5 που πληρώνει στο 2.10.

Διαβάστε εδώ περισσότερες ειδήσεις για το πρωτάθλημα της Liga MX.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News